Huizen Huis te koop Advertentie 309072

Woonruimte68m2
Prijs128.000
Slaapkamers2
Badkamers1

Attributes

Vistas de la ciudad Garaje Amueblado Storage room Piscina

Appartement met 2 slaapkamers, zwembad en dakterras

Dit leuke 2 slaapkamer appartement in Benijofar bied werkelijk alles wat je maar kan wensen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een badkamer met bad en toilet. Maar wat dit appartement echt bijzonder maakt, is het heerlijke en ruime balkon op het zuiden. Hier kun je de hele dag genieten van de zon en het Spaanse klimaat.

Daarnaast heeft dit appartement ook een groot dakterras. Dit biedt de ideale plek om te ontspannen, te barbecueën met vrienden of gewoon te genieten van het adembenemende uitzicht op de omgeving. Het kleinschalige complex waarin het appartement zich bevindt, beschikt ook over een gezamenlijk zwembad. Hier kun je een verfrissende duik nemen op warme dagen en genieten van een ontspannen middag aan het water. Dit zwembad ligt tevens op slechts 2 meter afstand van het appartement zelf.

Voor extra gemak is er ook een eigen parkeerplaats inbegrepen in de garage van het complex. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats en kun je altijd je auto veilig parkeren.

Kortom, dit leuke 2 slaapkamer appartement in Benijofar biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Of het nou gaat om permanente bewoning of om een vakantie woning waarbij je volop van de Spaanse zon kunt genieten.

 

Ref 1241 op onze website

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 309072