Anneke Thuiszorg Costa Blanca

Op aanvraag

Omschrijving

Anneke Thuiszorg onderscheidt zich niet alleen van andere thuiszorgorganisaties door haar omvang. Zij doet dit vooral door haar uiterste professionele werkwijze en het zeer uitgebreide aanbod van diensten. Veel medewerkers hebben een lange staat van dienst bij de organisatie en kennen de Costa Blanca als hun broekzak.

Het tevredenheidsonderzoek dat twee keer per jaar gehouden wordt laat keer op keer zien dat onze cliënten zeer tevreden zijn over de geboden zorg. Door het gehanteerde ISO kwaliteitssysteem blijven we er voortdurend alert op dat dit zo blijft.


Anneke Integral Care Services biedt naast zorg ook een dienstenpakket in de vorm van verhuur van hulpmiddelen, rolstoelbusvervoer, begeleiding naar de arts.


Verhuur hulpmiddelen
Anneke Integral Care Services heeft een groot assortiment aan hulpmiddelen in huis.

Van toiletverhoger tot tillift, van rolstoel tot hoog-laagbed. Zodat u thuis of op uw vakantieadres met het maximale comfort geholpen kunt worden.

Voor informatie en prijzen kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur op het algemene telefoonnummer van Anneke Integral Care Services 966.814.034.

Anneke Residence
(+34) 966.814****
Regio: Alacant/Alicante
1170 maal bekeken sinds 15-1-2019
Advertentienummer: 282432