Attributes

Interieur en Decoratie
Zie omschrijving

Openhaardhout & Haardhout kopen Costa Blanca

Omschrijving

Welkom bij Firewood Costa Blanca

Wij bieden een groot scala aan verschillende houtsoorten aan de Costa Blanca: Eiken, Johannesbrood, Olijf, Sinaasappel, Amandel en fruitbomen. We leveren droog hout met de beste kwaliteit - prijs verhouding op de markt. Ook verkopen we houtbriketten die zijn samengeperst uit houtzaagsel. Deze hebben een extreem lage vochtigheid en dichtheid waardoor ze op een hogere temperatuur verbranden. Ideaal voor openhaarden, ovens of kachels.

Om de groeiende houtpellet markt tevreden te stellen verkopen we ook houtpellets. Er zijn 6 - 8mm lange pallets, voorverpakt in zakken van 15 kg, afgeleverd bij u thuis of af te halen aan ons kantoor in La Nucia.

De afmeting van het hout is 25-35cm, het is droog, en van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor alle open haarden.

 
Gratis Levering
Wij leveren orders vanaf 2.5m3 U betaald geen transportkosten in Altea, Albir, Alfaz del Pi, Calpe, La Nucía, Benidorm, Finestrat, Relleu, Orchent, Polop, Callosa en Villajoyosa voor bestellingen buiten deze regio word een vaste kilometerprijs berekend. Ons hout is ongeveer 25-35cm, het is droog, en van zeer hoge kwaliteit, het is voorbereid voor allerhande soorten openhaarden. we proberen u altijden een service en product te bieden dat uw geld waard is.
 
Onze Geschiedenis
We zijn sinds jaren al een begrip an de Costa Blanca, wij garanderen dan ook een snelle levering. Dit kunnen wij verwezenlijken doordat wij beschikken over onze eigen transportservice.

Wij spreken Nederlands.

Firewood Costa Blanca
(+34) 600 696****
Regio: Alacant/Alicante
1024 maal bekeken sinds 23-7-2019
Advertentienummer: 282564