Leuke finca met 3450m2 grond dichtbij Guardamar en de kust

€ 79.500

Omschrijving

REF 655 : Leuke 2 slaapkamer finca met 3450m2 grond, dichtbij zee Guardamar € 79.500

LET OP ; DEZE WONING HEEFT GEEN ELEKTRA EN GEEN WATER AANLSUITING. Dit gaat via zonnenpanelen + waterpomp. Meer uitleg per email / telefoon.

Deze finca is recent volledig gerenoveerd. Het beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een zeer ruim overdekt terras. Rondom de woning zijn er veel mogelijkheden om een groter terras te maken. Bijgebouwen zijn ook geen enkel probleem zolang deze niet van beton / cement zijn. Langs de tuin van deze woning loopt een waterkanaal. Hieruit kan u als eigenaar gratis water halen (voor irrigatie van de volledige tuin). Houdt u er rekening mee dat deze woning geen vaste aansluiting heeft op het elektra en waternetwerk. Elektra zal gaan via zonnepanelen en water via het kanaal d.m.v. een waterpomp met filter.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot. Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos.

En indien u behoefte heeft aan Nederlandse TV en internet kunnen wij dit ook voor u regelen.

In de omgeving zijn (met de fiets of auto) : Restaurants, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

Slaapkamers : 2

Badkamers : 1

Verdieping : alles gelijkvloers

Gemeubileerd : nee

Bergruimte : Ja

Terassen : 30m2

Vliegveld : 30 km

Centrum : 1.5 km

Strand : 3 km

Opp. bebouwd : 80 m2

Opp. Grond : 3450 m2

Openhaard

Voor meer opties (of informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 655, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
911 maal bekeken sinds 8-11-2018
Advertentienummer: 288245