€ 99.975

Appartement met fantastisch uitzicht op de Puerto Pinada!

Omschrijving

Fantastisch appartement, op de 8e verdieping, bij Puerto Pinada met een groot terras en prachtig uitzicht op de Rio Segura en de Pinada!

Gelegen in een rustige omgeving van Guardamar, in de Puerto Pinada zone. De ligging nabij de Rio de Segura, het prachtige natuurgebied van duinen en het Parc Alfonso XIII en de Haven Marina de les Dunes maken het tot een gewilde locatie. Met de auto binnen 5 minuten bij het strand op ongeveer een 1 km afstand. U kunt ook naar het strand lopen door het natuurgebied van de duinen.

Deze woning is perfect geschikt om zowel permanent te bewonen, ´s winters te resideren of te verblijven tijdens vakanties. Ook verhuur is een prima optie, vanwege de locatie en de goed onderhouden conditie van het appartement.

KENMERKEN
- Dit op het Zuid- Westen georienteerde appartement van 68 m2 met 2 slaapkamers en 1 badkamer is in zeer goede staat en compleet ingericht.
- Inclusief prive parkeerplaats en bergruimte.
- Goed onderhouden gemeenschappelijk zwembad.
- Air conditioning.
- Zonnig terras direct vanuit de woonkamer toegankelijk van 8 m2 met prachtig uitzicht op de Pinada en Rio de Segura.
- Woonkamer heeft een smaakvol interieur en lichte wanden. Door de grote ramen, heeft u naast een mooi uitzicht kunt genieten, ook veel licht in huis.
- Onafhankelijke keuken, met venster naar de straat voor natuurlijk licht en ventilatie. De keuken heeft veel kastruimte en granieten werkblad, incl. benodigde geinstalleerde electroapparatuur.
- 2 grote slaapkamers met inbouw kasten.
- 1 complete moderne badkamer met bad.

***Guardamar del Segura, ook wel bekend als Guardamar, is een kustplaats aan de Costa Blanca. Het heeft 16.000 inwoners. De 11 km lange prachtige zandstranden en het kristalheldere zeewater, het grote dennenbos , het archeologische en culturele erfgoed maakt van Guardamar een van de favoriete bestemmingen en duizenden bezoekers brengen hier dan ook hun vakantie door. In de winter kiezen veel pensionados Guardamar als plaats om te overwinteren. De inwoners van Guardamar zijn vriendelijk en gastvrij.

Wij nodigen u uit om zelf te komen kijken in Guardamar. Guardamar moet je BELEVEN. BEZOEKT U VRIJBLIJVEND DIT APPARTEMENT OF VRAAGT U INFORMATIE AAN *** Guardamar del Segura - Alicante - Costa Blanca

+34 96672****
Regio: Alacant/Alicante
95 maal bekeken sinds 13-3-2019
Advertentienummer: 299755