Zie omschrijving

GBO Spanje gaat naar 100% virtueel... voorlopig!

Global Business Owners (GBO) is een zakelijk netwerk club voor ondernemers, oprichters en investeerders. U beleefd bedrijfsnetwerken op hoog niveau en deelt uw kennis met ervaren mensen uit veel verschillende zakelijke gebieden. Onze filosofie is om langdurige vriendschappen te sluiten, kennis uit te wisselen en waardevolle kansen te creëren tussen interessante zakenmensen uit het internationale bedrijfsleven. Onze missie is om een wereldwijd netwerk van lokale GBO-clubs te bouwen. Scroll naar beneden voor de GBO introductie video.

Neem deel aan de virtuele GBO bijeenkomsten.

We organiseren bijeenkomsten in veel steden, om met interessante mensen uit het Internationale bedrijfsleven in contact te komen, ideeën uit te wisselen en aanzienlijke waarde te creëren voor elk lid. Tussen onze evenementen hebben de leden één-op-één contacten om de bedrijfswaarde te creëren, verbindingen te delen en elkaar te helpen bij projecten en investeringen via onze GBO mobile App. Ons webpagina platform en mobiele app zijn belangrijke hulpmiddelen voor de zakelijke contacten tussen de leden.

Wilt u een van onze GBO bijeenkomsten bijwonen? (tijdelijk virtueel) ? Meld u aan om vrijblijvend als introducé één van onze bijeenkomsten bij te wonen.

Video

Regio: Alle regio's
916 maal bekeken sinds 13-9-2020
Advertentienummer: 301869