Zie omschrijving

Gezocht upscaling kapitaal, investeerder(s) ...

Omschrijvingzoekt investeerder(s) voor het opschalen en de groei te versterken van deze voltooide niche marketplace.

Project is voltooid. Geen risico op software ontwikkeling en/of doorlooptijd,
SpainMarketplace.com is in eigen beheer ontwikkeld door gecertificeerde Microsoft.NET ontwikkelaars.
De software broncodes en assets bevinden zich in ons eigendom.
Hosting berekend op hoge datavolumes.

Sinds 2006 online in Spanje.
Met 7.000 Spaanse woningen is spanjemarktplaats.nl sinds 2006 de grootste aanbieder van Spaans onroerend goed, aangeboden door Nederlandse en Vlaamse makelaars en prive eigenaren in Spanje. Zie ons portfolio  SpainMarketplace.com richt zich op een niche doelgroep die in de basis 22 x groter van omvang is en voorzien van dezelfde beproefde verdienmodellen.

Upscaling project.
SpainMarketplace is een upscaling project. Onze missie is een Real Estate niche marketplace te worden, gericht op buitenlandse huizenbezitters en kopers in Spanje. Dit kan met de aanwezige technologie en onze kennis van de Spaanse online markt, binnen 2 a max. 3 jaar bereikt worden. Een professioneel team van Social media experts wordt ingezet om de groei en naamsbekendheid van SpainMarketplace te versterken. De combinatie van een hoge mate van automatisering met lage operationele kosten en slimme verdienmodellen, voorziet een hoog rendement voor investeerders.
Gedetailleerd IM paper met 2 jarig prognose en ROI wordt op verzoek toegezonden.

Neem contact op.Huizen markt Spanje en de Brexit.
Het gaat al een tijd opwaarts met de huizenmarkt in Spanje. Onder alle kopers van huizen in Spanje bevinden zich steeds meer buitenlanders. Gedurende de eerste helft van 2018 werd een recordaantal Spaanse woningen aan buitenlanders verkocht. Op het totaal aantal kopers in deze periode was 8,7% buitenlander. De Britten vormen nog steeds de grootste groep buitenlandse huizen kopers in Spanje. Hun aandeel op het totaal aantal buitenlanders verminderd, doordat de huizen kopers in Spanje, uit andere landen toe zijn genomen. 
 
Het is te verwachten dat de Brexit de eerstkomende jaren tot extra reuring zal leiden onder de Britste huizen kopers en onroerendgoed bezitters in Spanje. Met SpainMarketplace.co.uk  richten wij ons o.a. op de Britse huisbezitters in Spanje en is onderdeel van deze niche.

Meer weten?
SPAINMARKETPLACE 2017, SL

29679 Benahavis (Málaga) SPAIN

Commercial Registry Málaga - Nº 943, 28/03/2018

spainmarketplace.com /spainmarketplace.co.uk
Regio: Alle regio's
578 maal bekeken sinds 21-8-2019
Advertentienummer: 302311