Op aanvraag

Investeerder(s) gezocht ...

Omschrijving


De Spaanse vastgoed markt zal voor de komende jaren een stijging van de huizenprijzen laten zien, een stijging van de omzet voor zowel nieuwbouw- als wederverkoopeigenschappen en een vergelijkbare groei in de goedkeuring van bouwlicenties. De toestroom van huizenkopers van buiten Spanje, blijft onverminderd toenemen.Voor het opschalen van ons Real Estate project SpainMarketplace en om de groei te boosten, zijn wij op zoek naar een investeerder(s).

Geen risico op software ontwikkeling en/of doorlooptijd, project is voltooid.
Hoge mate van automatisering, lage operationele kosten.
SpainMarketplace is in eigen beheer ontwikkeld door gecertificeerde Microsoft.NET ontwikkelaars.
Berekend op hoge datavolumes.
De software broncodes bevinden zich in ons eigendom.

IM paper met 2 jarig prognose en ROI is beschikbaar.
Wilt u meer informatie,
gebruik hiervoor het berichten formulier (envelop).Met 7.000 Spaanse woningen is onze spanjemarktplaats.nl de grootste aanbieder van Spaans onroerend goed, aangeboden door Nederlandse en Vlaamse makelaars en prive eigenaren in Spanje. Zie ons portfolio


Onroerend goed sector Spanje.
Het gaat al een tijd opwaarts met de huizenmarkt in Spanje. Onder alle kopers van huizen in Spanje bevinden zich steeds meer buitenlanders. Gedurende de eerste helft van 2018 werd zelfs een recordaantal Spaanse woningen aan buitenlanders verkocht. Tussen januari en juli ging het om 53.359 transacties. Dat is het hoogste cijfer sinds deze gegevens door het Spaanse 'Consejo General del Notariado' (algemene raad van notarissen) werden bijgehouden. Het betreft een toename van 5,6% ten opzichte van het eerste half jaar van 2017. Op het totaal aantal kopers in deze periode was 8,7% buitenlander. De Britten vormen nog steeds de grootste groep buitenlandse huizen kopers in Spanje. Hun aandeel op het totaal aantal buitenlanders verminderd, doordat de huizen kopers in Spanje, uit andere landen toe zijn genomen.

Meer weten?
Regio: Alle regio's
444 maal bekeken sinds 21-7-2019
Advertentienummer: 302311