Zie omschrijving

Start je eigen online business op.

Omschrijving

Ga aan de slag met een kant-en-klaar online concept.
Wordt licentie houder#geen opstart investering vereist.
    
Start jouw eigen (niche) marktplaats op licentie basis onder aantrekkelijke voorwaarden, een team van specialisten staan klaar om daarbij te helpen. Het beheren van een eigen marktplaats is een leuke en creative bezigheid en financiëel ook nog eens uitermate interessant. Afhankelijk van het succes wat je creert en waarmee je de markt opgaat, wij bieden alle technische tools om jou als licentie houder daarbij te helpen. Wij bieden geen betaalde baan. Wij bieden ondernemende mensen een interessante uitdaging om met een kant en klaar concept een nieuwe markt aan te boren, d.m.v. een voltooid online concept wat zich al jaren bewijst.

Waar moet een licentiehouder over beschikken?
Kennis en ervaring met social media, Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn. Creatief teamdenken in verdienmodellen en applicaties. Content marketing en strategie. Basis ervaring met backofficesystemen in het algemeen en databeheer (klanten en orderverwerking). De doelgroep is Nederland, België of Duitsland. Ook andere (EU) landen is een optie. Licentie houder dient over een vast woon of vestiging adres te beschikken. Aansluiting op snel internet.

Licentiehouder ontvangt:
Een kant-en-klaar businessmodel (marketplace). Geavanceerde en gebruiksvriendelijke Engelstalige backoffice inclusief aansluiting op alle gangbare online betaalsystemen. De BackOffice en operationele uitvoering van het concept kan door één persoon worden beheerd. Dit houdt de operationele kosten voor licentiehouder(s) laag. Gedetailleerde project beschrijving incl. licentie kosten worden op verzoek toegezonden. Laag break-even punt. Future proof. Onze projecten draaien sinds 2006 in div. markten en maken wij ons succesvolle concept nu voor andere ondernemers toegankelijk.

Licentie houder begint met te worden aangesloten op een netwerk van 220.000 unieke bezoekers. De eerste 12 maanden 100% inkomsten ten gunste van de licentie houder. V.a. de 13e maand draagt licentie houder 20% van de omzet af aan de holding. Licentie houder ontvangt na 13 maanden 3% (180) aandelen in de Holding, waarin alle projecten zijn ondergebracht. Behalve maandelijkse licentie kosten is er geen opstart investering vereist. Project brochure wordt op aanvraag toegezonden.
    
Wij bieden met dit startklare Business model een zakelijke uitdaging voor ZZP´ers, ondernemingen en/of mensen met een creatieve en ondernemende geest.
      

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem contact op met ons via het berichten formulier.


Regio: Alle regio's
682 maal bekeken sinds 23-5-2020
Advertentienummer: 303557