Attributes

Business clubs, events
Zie omschrijving

Global Business Owners - Spain

Omschrijving

Global Business Owners (GBO) is een zakelijk netwerk club voor ondernemers, oprichters en investeerders. U beleefd bedrijfsnetwerken op hoog niveau en deelt uw kennis met ervaren mensen uit veel verschillende zakelijke gebieden. Onze filosofie is om langdurige vriendschappen te sluiten, kennis uit te wisselen en waardevolle kansen te creëren tussen interessante zakenmensen uit het internationale bedrijfsleven. Onze missie is om een wereldwijd netwerk van lokale GBO-clubs te bouwen.

Onze bijeenkomsten

We organiseren lunch- en diner bijeenkomsten in veel steden, om met interessante mensen uit het Internationale bedrijfsleven in contact te komen, ideeën uit te wisselen en aanzienlijke waarde te creëren voor elk lid. Tussen onze evenementen hebben de leden één-op-één contacten om de bedrijfswaarde te creëren, verbindingen te delen en elkaar te helpen bij projecten en investeringen via onze GBO mobile App. Ons webpagina platform en mobiele app zijn belangrijke hulpmiddelen voor de zakelijke contacten tussen de leden.


 

Wilt u een van onze GBO bijeenkomsten in Spanje bijwonen? Meld u aan om vrijblijvend als introducé één van onze bijeenkomsten bij te wonen.

Onze maandelijkse zakelijke bijeenkomsten in Spanje worden gehouden in:

Madrid

Barcelona

Palma de Mallorca

Valencia

Malaga

Marbella

 

 

 

 

 

Regio: Alle regio's
230 maal bekeken sinds 12-8-2019
Advertentienummer: 301869