Markets Dieren en toebehoren Advertentie 303554

Attributes

Aanbod Honden en Puppies
€ 310

Ace Guille - 16438 - sociaal en lief met zijn soortgenoten

Omschrijving


ACE: Guille

Guille werd gevonden in een loods waar hij achter gelaten werd, hij was brood mager en zwaar verwaarloosd, stilaan komt hij er weer doorheen, een hele lieve maar voorlopig wel bange hond, hij heeft tijd en geduld nodig je te leren kennen. Is geen kant en klare hond, hij is gek op mensen die hij kent, wil spelen en bij je horen, maar dat groeit stilaan. Hij is prachtig om te zien, grote sierlijke podenco, hij is super sociaal en lief met zijn soortgenoten... Wie maakt van deze prachtige lieverd een gelukkige hond voor het leven?

Guille is een mannetje van ca. 1 jaar en 6 maanden oud.

Guille is een grote hond (Podenco): hij is ca. 55 cm hoog en weegt ca. 18 kg.

Guille verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 16438

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatse ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 300 euro (185 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje
castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat)
de entingen : rabiës en cocktail
ontworming
tanden reiniging (Geen chirurgie)
pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op Ace Charity
Europees dierenpaspoort
Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort
De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid


ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.
Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op Ace Charity

Bernhard Bos
Regio: Alle regio's
81 maal bekeken sinds 22-5-2020
Advertentienummer: 303554