Markets Dieren en toebehoren Advertentie 303583

Zie omschrijving

Deugniet Ozzy

Omschrijving

Ozzy, Rylie, Rani en Rina werden samen met hun mama Kato gered uit het dodenstation. Toen ze binnenkwamen waren ze amper 6 weken oud maar ondertussen zijn ze al flink gegroeid, en klaar om naar hun forever home te vertrekken! Vier kleine deugnieten die hun dagen vullen met spelen en ravotten, en helemaal door het dolle heen zijn als ze even kunnen knuffelen met hun verzorgers! Het zijn aanhankelijke en sociale hondjes, ideale familiehonden... Wie wil hen hun ticketje richting geluk geven?

 

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest actuele status. 
 
 
ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatse ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE. 
 
 
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood) 
 
 
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 310 euro (195 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:  
 
 de reis van de hond vanuit Spanje  
castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat) 
de entingen : rabiës en cocktail  
ontworming  
tanden reiniging (Geen chirurgie) 
pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren  
bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op <a href="http://www.ace-charity.org/nl/honden/informatie-ziekten" target="_blank">Ace Charity 
Europees dierenpaspoort 
Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort  
De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht)  
 
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. 
ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.  
Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. 
Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis. 
 
 
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. 
Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 
 
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op <a href="http://www.ace-charity.org/nl/honden/adoptieprocedure" target="_blank">Ace Charity 
 

Evelien
Regio: Alle regio's
22 maal bekeken sinds 8-5-2020
Advertentienummer: 303583