Attributes

Bedrijven Horeca te koop
€ 90.000

03514 GOUDEN KANS,EXCLUSIEF IN DE VERKOOP Tapas Bar Benidorm

Omschrijving

GOUDEN KANS,EXCLUSIEF IN DE VERKOOP:oude centrum van Benidorm tussen alle Tabasbars is een gouden kans voor de gezellige horeca ondernemer, en die niet bang is om hard te werken, in een korte tijd bestek van 6 uurtjes per dag, om de wijnglazen te vullen en de tapas ruimvloeiend te laten door komen met jou fantasie, van de Spaanse zon.

Centraal gelegen in het mooie oude centrum van Benidorm, in de autovrijen straten en meer dan 11,7 miljoen toeristen per jaar naar Benidorm Costa Blanca , kan een nieuwe eigenaar hier zijn hart ophalen om mooie streekproducten zoals de wijnen en tapas producten verkopen.

De Tabasbar in het centrum staan eigenlijk nooit te koop of ter overname daarom is dit je gouden kans enkele kans huidige eigenaar, vraag daarom ook niet veel dit si binnen 1 jaar terug te verdienen.

Het interieur van het pand, dat volledig is voorzien van airconditioning, biedt plaats aan 28 gasten.

 

Het geheel is netjes en compleet ingericht alles is in 2018 vernieuwd, van nieuwe toiletten incl. een invalide toilet, keuken apparatuur gedeeltelijk vernieuwd en in de bar nieuwe airco s  zijn alle tafels en stoelen en vernieuwd, en alles voldoet aan de strenge gestelde eisen van deze tijd.

De tapasbar heeft een late avond exploitatie, de huidige eigenaar doet alleen in de avond en 7 dagen per week zijn Restaurant open, en huidige eigenaar doet niets met sociale media daar ligt dus nog enorm veel te halen, waardoor er veel meer uitgehaald kan worden als deze ook nog lunch en koffie in de ochtend kunnen gaan draaien.

 

Kortom, een unieke overname kans ( een goudmijntje ) voor ondernemers echtpaar of startende ondernemer, dit is echt sleutel klaar deur open en knallen omzet maken! Dit is succes gegarandeerd!

Koopsom goodwill/inventaris/handelsnaam: vaste prijs € 90.000,-

Huur per maand € 2.250,- per mnd

Huurborg 2 maanden

Stroom verbuik €125 per mnd

Water verbuik € 85 per mnd

Als dit soort zaken en functie u aanspreekt, neem dan contact met ons op om een ??persoonlijk bezoek te regelen.

#horecaprijzen #horeca #foodtruck #koffiezaak #lunchroom #restaurant #cafetaria #cafe #cocktailbar #nachtclub #spain #hotel #strandpaviljoen #strandtent #bedrijfsrestaurant #eventhoreca #spanje #costablanca #moraria #emigreren #tekoop #forsale #forrent #overname #acquisition #hospitality #invest #investeren #restaurant #snackbar #motel #ikvetrek #zon #sleutelklaar #horecastel #benidorm

 

Pablo Bosqeu
003185060****
Regio: Alle regio's
394 maal bekeken sinds 4-7-2020
Advertentienummer: 303347