€ 65.000

TE KOOP commerciële horeca restaurant

Omschrijving

Commerciële horeca met de juiste concept noemen we dit de Rolls Roys onder de grote panden voor dit overname aanbod een, super object in Alfas del pi tussen Albir en Altea en Benidorm.

Het zit langs de N332,de drukste weg en kruising van geheel Costa Blanca met 24 uur per dag 7 dagen per week 365 dagen per jaar verkeer, die je niet over het hooft zien.

Het is een mooie object voor all you can eats restaurant of voor een privé club zoals een parenclub alle vergunningen zijn hier voor aanwezig, ook een muziek en live muziek vergunningen  en wordt door onze allemaal geregeld.

Ingericht als een volledig gerestaureerd restaurant heeft het een oppervlakte van 450 m2 verdeeld in bar, keuken, toiletten en opslag en een restaurant gedeelte. 

Het heeft een terras, een barbecue binnen en buiten, en een grote eigen parkeerplaats, waardoor je nooit geen overlas kan bezorgen.

Ook zit er voor deze prijs een woonhuis boven met woonkamer en 4 grote slaapkamers en 2 badkamers met groot privé terras met uitzicht op de zee.

Bij interesse en bezichtiging regelen wij de overnachting en u wordt netjes van het vliegveld Alicante opgehaald.


Perceel van     2726 m2.
Overname    € 65.000
Huur             € 2.800 / maand
Borg             € 6.000
Commissie   € 6.500

#horecaprijzen #horeca #foodtruck #koffiezaak #lunchroom #restaurant #cafetaria #cafe #cocktailbar #nachtclub #spain #hotel #strandpaviljoen #strandtent #bedrijfsrestaurant #eventhoreca #spanje #costablanca #moraria #emigreren #tekoop #forsale #forrent #overname #acquisition #hospitality #invest #investeren #restaurant #snackbar #motel #ikvetrek #zon #sleutelklaar #horecastel #swingers #parenclub #sexclub #datingclub

Pablo Bosqeu
003185060****
Regio: Alle regio's
435 maal bekeken sinds 4-7-2020
Advertentienummer: 303356