€ 29.500

TE KOOP Een Super fantastisch restaurant in La Nucía

Omschrijving

Fantastisch restaurant, gloednieuw. Een gouden kans voor de echte horeca tycoon die lekker rustig onder de Spaanse zon wil genieten van leven en eten. Deze horecagelegenheid is compleet uitgerust, ideaal om een nieuw leven te beginnen in Spanje. Met passie en rust toch geld verdienen, wie wil dat niet?

Internationaal gebied waardoor je op meer internationale gasten kan rekenen, hierdoor heb je 12 maanden per jaar een goede bezetting , van reserveringen en een constante omzet.

Parkeerfaciliteit is voor de deur ( gratis). Je zit aan een doorlopende weg van Benidorm naar de rotondes van La Nucía, dus veel verkeer. Lage huur van 750 euro per maand, waardoor je kosten laag zijn en je met dit concept makkelijk de kost kan verdienen.

Het restaurant heeft een zeer grote complete ruimte beneden, waar het mogelijk is om een plek te creëren om feesten partijen te organiseren, of een biljart of tafelvoetbal ruimte te genereren.

Het is mogelijk om live muziek en of feesten zonder problemen te organiseren. Er is veel te doen met deze gouden kans parel. Je weet gewoon dat dit een succes is onder de zon, je geen kosten hoeft te maken, deze zaak is makkelijk incl. met terras met 2 personen te runnen. Dat is de winst!!! En een gegarandeerde succesfactor voor emigratie.

Overnameprijs  €29.500,-  

Huur per maand € 750,-

#horecaprijzen #horeca #foodtruck #koffiezaak #lunchroom #restaurant #cafetaria #cafe #cocktailbar #nachtclub #spain #hotel #strandpaviljoen #strandtent #bedrijfsrestaurant #eventhoreca #spanje #costablanca #moraria #emigreren #tekoop #forsale #forrent #overname #acquisition #hospitality #invest #investeren #restaurant #snackbar #motel #ikvetrek #zon #sleutelklaar #horecastel
 

Pablo Bosqeu
003185060****
Regio: Alle regio's
384 maal bekeken sinds 4-7-2020
Advertentienummer: 303364