€ 92.500

Huurkoop Bar Cafetaria Lunchroom Altea Boulevard Trippel A

Omschrijving

03517 TE KOOP Bar Cafetaria Lunchroom in Altea Boulevard Trippel AAA Locatie

In het gezellige Altea aan de Boulevard, een echte Trippel AAA locatie,  bieden wij u lunchroom aan met een bruto vloeroppervlakte van ca. 120 m².binnen en buiten nog eens
60 m² mooi groot terras, waar je goed kan zitten en niet overdaad volstaat.

Het bedrijf is sinds jaar en dag een begrip aan de boulevard, en heeft een vaste klanten kring die s ’morgens gezellig voor de koffie bekend om z’n uitgebreide ontbijtkaart en om diverse huisgemaakte taarten , of de wandelaars c.q. fietsers doen hier graag hun stop maken, ook in de vroegen avond komen de mensen graag voor een hapje en een drankje,er is een  volledig menu zoals  steak, huisgemaakte Hamburg , friet en salade , grill kip , lasagna alle soorten salades.

De huiskamerzweer en warme zweer, dit merk je terug aan de besteding omdat ze lang blijven na tafelen en een goed glas wijn drinken.

Deze zaak heeft ongeveer 42 zitplaatsen binnen en een leuk terras met nog eens 30 stoelen.

De zaak is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet, zeker gezien de beperkte huidige openingstijden en de huidige eigenaar doet niets met social media of reclame in de regio waardoor er meer omzet kan gegenereerd worden.

De inventaris is compleet en goed onderhouden. De zaak heeft een “voor elk wat Wills” kaart van koffie met gebak en van verse broodjes tot poffertjes. Alles wordt vers gemaakt uit de keuken die achter  in de zaak zit.

Het bedrijf draait een goede omzet en heeft een mooie, nette inrichting die aan alle normen voldoet, dit is dan ook echt een Toppertje aan de boulevard van een van de mooiste stukken van Altea.

Dit is de ideale zaak voor een echtpaar of (horecastel), die een leuk draaiende dagzaak willen beginnen, met gunstige openingstijden.

Maar ook andere formules zijn zeker denkbaar, zoals cafetaria, catering of afhaal –en bezorgen.

Zaak kan gedeelte worden gefinancierd, en op huurkoop worden gedaan door de huidige eigenaar., dit is bespreekbaar tijdens een bezichtiging.

Verkoopprijs € 92.500,-

Huurkoop aanbetaling €35.000 + € 9.250,-  rest in termijnen van 24 mnd.

Huur per maand € 850,-

Borg € 1.700,-

 

 

Pablo Bosqeu
003185060****
Regio: Alle regio's
452 maal bekeken sinds 4-7-2020
Advertentienummer: 303370