€ 142.000

Binnen Speelparadijs voor Kinderen en Feestjes-Overname

Omschrijving

Costa Blanca

Een goed functionerende binnenspeeltuin - voor kinderen - gelegenheid in de provincie Alicante, aan de Costa Blanca.
Het gevestigde bedrijf is te vinden in een prachtige stad in de provincie Alicante, direct aan de zonnige Costa Blanca.

Dit doelgerichte bedrijf voor kinderen is geopend in 2017 en is nu al succesvol en bloeit. Naast het eigenlijke speelterrein met een capaciteit voor 90 kinderen, is er ook een groot kasteel voor kinderen. Het kasteel is open voor spelen, maar transformeert meestal in een ruimte voor kinderfeestjes en verjaardagsfeestjes. Kinderen en ouders kunnen een drankje, maaltijd of stuk verjaardagstaart eten in het café van de speeltuin. De maaltijden en drankjes worden bereid in de eigen keuken van de binnenspeeltuin. De speeltuin heeft veel potentieel voor uitbreiding en groei.

Beschrijving
De goed functionerende binnenspeeltuin aan de Costa Brava biedt ouders een veilige en leuke plek om hun kinderen mee te nemen. De speeltuin biedt een overdekte speelruimte voor maximaal 90 kinderen om op elk moment tijdens de open uren in te spelen. De speeltuin van 750 m2 biedt ook een groot kinderkasteel voor spelletjes en verjaardagsfeestjes. De keuken van de speeltuin en gespecialiseerde medewerkers kunnen verschillende soorten menu's voor kinderen en ouders bereiden, samen met verjaardagstaarten. Er is ook een café met tafels voor kinderen en ouders om te zitten en te genieten van hun maaltijden tijdens de feesten of tijdens een pauze van de spellen. Vanaf de zomer van 2019 is er een buitenspeelplaats beschikbaar in de achtertuin van de speeltuin. Het bedrijf heeft al een speeltuin. Er is ook meer groeipotentieel in de vorm van extra kinderworkshops, verschillende soorten kinderfeestjes en evenementen, samen met het creëren van een lunchmenu voor kinderen en hun ouders. De binnenspeeltuin is klaar voor onmiddellijke verkoop en biedt de koper een bloeiende kans in de speeltuin en de evenementenbranche.

De speeltuin biedt 750m2 speelruimte voor kinderen en hun ouders. Het heeft een speelruimte van 450 m2 met speeltoestellen waar tot 90 kinderen tegelijk van kunnen genieten. De speeltuin biedt ook een groot kinderkasteel dat wordt gebruikt voor spelletjes en verjaardagsfeestjes. Er is ook een goed uitgeruste, bemande industriële keuken waar menu's voor kinderen en ouders, evenals verjaardagstaarten voor verjaardagsfeestjes kunnen worden bereid. In het cafégedeelte van 80 m2 kunnen zowel kinderen als ouders gaan zitten en genieten van een drankje en / of maaltijd. De speeltuin biedt ook andere activiteiten zoals kinderworkshops, kinderfeestjes, schoonheidssessies voor jonge meisjes en naschoolse spelletjes. Drie vrouwelijke werknemers vormen het huidige personeel. Vanaf de zomer van 2019 wordt de 200m2 achtertuin van de speeltuin gebruikt voor een buitenruimte

Evenementen: kinderfeestjes en verjaardagsfeestjes, workshops voor kinderen , halloween, kerst , st Niklaas etc 
Cafe-services met drankjes, kinder- en volwassenmenu's en gepersonaliseerde verjaardagstaarten

Reden voor verkoop: medische problemen van de eigenaar
Vraagprijs Overname : 142.000 €

Selling Businesses EU
+34 633 937****
Regio: Alle regio's
78 maal bekeken sinds 13-1-2020
Advertentienummer: 303376