Attributes

Verhuur lang termijn
€ 500

Huis te huur in de Spaanse Pyreneeën

Omschrijving

Ben je een natuurliefhebber en is wandelen en outdoor een van je hobbies, dan is dit huis JOUW ideale onderkomen.

Of wil je een B&B beginnen voor wandelaars en outdoor liefhebbers dan is ons huis ook de IDEALE plek voor jouw bedrijf.

 

Ons huis is een totaal gerenoveerde (2012) authentieke dorpshuis met een ruime tuin. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 450 m2 en is opgetrokken uit ruig zandkleurig natuursteen en eikenhout.

Van buitenaf oogt het huis eenvoudig en stoer, binnen is het voorzien van alle comfort. Er zijn veel oude details gehandhaafd en het huis is volledig gerestaureerd met ecologische materialen. Het huis is zeer goed geïsoleerd en het water wordt verwarmd door zonnecollectoren.

Het dorpje ligt op een hoogte van 1100 m. En is één van de mooie authentieke bergdorpen van de streek Ribagorza. Vanuit het dorp heeft men een spectaculair uitzicht over de vallei van de rivier Isábena.

Het huis is een geweldige kans voor iemand die een B&B wil beginnen. Maar het is ook een heerlijk (vakantie)huis voor mensen die rust en natuur zoeken. Het huis wordt gemeubileerd verhuurd of verkocht.

Als (vakantie)huis is er beneden ook nog een slaapkamer en badkamer voor de nanny of de housekeeper. 

Mocht je het als B&B willen uitbaten:

Het heeft 4 gastenkamers met elk een eigen privé badkamer. 2 van de 4 kamers zijn ook geschikt voor 3 of 4 personen. Op de beneden verdieping is er nog een slaapkamer en een badkamer voor eigen gebruik.

Het is ook te koop voor 299.000 Euro

De huurprijs is 500 Euro kaal per maand. Het eerste jaar betaal je de huur in één keer....Dus 6000 Euro ineens...De jaren erna mag het ook per maand betaald worden.

Voor meer informatie over het huis en foto´s kan je op de bijgevoegde website kijken.

Voor andere vragen kan je me contacten via deze advertentie.

Mocht je op de info-knop van de website drukken dan kom je bij onze makelaar uit.....handig als je het huis wil kopen....niet handig als je het alleen wilt huren.

Corrina
+3247999****
Regio: Alle regio's
334 maal bekeken sinds 3-3-2019
Advertentienummer: 301887