345.000

Rustiek Landhuis Finca Villa - Cehegín - Murcia

Omschrijving

VOOR MEER DETAILS EN BEELDEN KLIK OP 'BEZOEK DE WEBSITE' TAB

Deze prachtig gerestaureerde finca op het platteland met zwembad, een stal en een terrein van 25.000 m2 heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers is perfect voor diegenen die privé willen zijn maar toch dicht bij de voorzieningen van de plattelandsstad Cehegin willen blijven. Gelegen in het prachtige, bergachtige platteland met een prachtig uitzicht, is het perfect voor degenen die van het buitenleven houden, vooral als paarden je passie zijn. Tal van landelijke routes om te voet of te paard te verkennen.

Het huis is liefdevol gerestaureerd, maar heeft nog steeds veel traditionele kenmerken, zoals balkenplafonds en dubbele deuren. De woning is centraal verwarmd en heeft overal dubbele beglazing met het extra voordeel van een houtkachel in de woonkamer. Het pand is omgeven door 25.000 vierkante meter aan natuurlijk land en omvat twee dennenbossen, twee ruime paddocks en een nieuw gebouwde stal. Er is een groot betegeld terras met getrainde moerbeibomen om schaduw te bieden. Een privérit leidt naar de accommodatie via dubbele smeedijzeren poorten naar een groot gebied met parkeergelegenheid voor maximaal 10 voertuigen.

Grote houten dubbele deuren leiden naar de hal.

Volledig ingerichte keuken. Elektrisch fornuis, gaskookplaat, vaatwasser met voet- en hangelementen.

Openslaande deuren naar het terras, houtgestookte open haard en een wenteltrap naar de bovenverdieping.

Grote lichte serre die uit de woonkamer leidt.

Eetkamer / zomerslaapkamer. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als eetkamer, maar is ontworpen als een zomerslaapkamer omdat deze zich aan de noordkant van het huis bevindt en daardoor koeler is. Er zijn dubbele deuren die de woonkamer verbinden met de eetkamer. Balkenplafond

Boven, bereikbaar via de ijzeren wenteltrap

Master Bedroom suite. Een dubbele maat, een goed ingerichte kamer met een prachtig uitzicht op de tuin en het omliggende platteland. Airconditioning. En Suite Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Dubbele en enkele slaapkamers, beide met toegang tot het bovenste terras en een prachtig panoramisch uitzicht.

De woning heeft AC en internet.

Buiten
Bovenste terras toegankelijk vanuit de slaapkamers en door externe metalen trap vanaf de begane grond. De beste uitzichten zijn vanaf hier.

25.000 m2 (6 hectare) natuurlijk land met twee dennenbossen en verschillende amandelbomen. Er is een gemakkelijk te onderhouden formele tuin met een geplaveide cirkel omgeven door gevormde moerbeibomen.

Zwembad, 10m x 5 meter met Romeinse treden aan het uiteinde.

Speciaal gebouwde 7m2 BBQ, met water en kracht.

Bijkeuken. Wasmachine en droger, opslagruimte.

Grote garage van 30 m2 met kracht. Twee extra opslagruimtes van 10m2.

Aan de achterzijde van het zwembad bevindt zich een stal met aangehechte zadelkamer en hooiwinkel. Aan de voorkant van de stal bevindt zich een betonnen, vrijstaande ruimte en voorbij een paddock. Vermogen en water aangesloten.

BEKIJK ZEER AANBEVOLEN

VOOR MEER DETAILS EN BEELDEN KLIK OP 'BEZOEK DE WEBSITE' TAB

+34 618 048****
Regio: Alle regio's
142 maal bekeken sinds 14-2-2020
Advertentienummer: 302758