298.500

Attributes

3 3

Luxe Penthouse te koop met zeezicht, strand op loopafstand

Omschrijving

Ruim en elegant Penthouse verdeeld over 2 verdiepingen. Elke kamer geeft toegang tot ten minste een of twee van de 6 privéterrassen die het appartement 360 graden omringen. Met prachtig uitzicht op zee.
 
Dit Duplex Penthouse bestaat uit 3 slaapkamers, waarvan de “ master-bedroom” een inloopkast heeft, 3 badkamers waarvan 2 en-suite, een aparte keuken volledig uitgerust met alle keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit, een woonkamer en ruime hal en gangen naar de kamers. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de garage en grote berging.
 
Binnenruimte 113 m2. Buitenterrassen 109 m2. In de garage een privé parkeerplaats en berging 42 m2. Brengt het totale privébezit op 264 m2.
 
3 "Plattegronden", een lijst van "Feiten en cijfers" en een "Checklist van de inventaris die zijn inbegrepen in de aankoopprijs" zijn opgenomen in de fotoreeks.
 
Dit appartement met 2 verdiepingen op de bovenste verdieping is gelegen in een exclusief verblijf genaamd "Brisas de Almayate", bestaande uit aangelegde tuinen, zonneweiden, 2 zwembaden voor volwassenen en kinderen, een “social club”, een kinderspeelplaats en een “Padel court”. Deze volledig afgesloten residentie biedt comfort en volledige beveiliging voor de bewoners van zijn 64 appartement.
 
Dit hoogwaardige duplex appartement ligt 30 km ten oosten van Malaga / Andalusië en op 5 minuten rijden van de mooie badplaats "Torre del Mar", bekend om zijn prachtige stranden en dicht bij een verscheidenheid aan winkel- en recreatiecentra, jachthaven en golfbanen in de buurt.

Video

Martin Kok
Regio: Málaga
61 maal bekeken sinds 8-11-2019
Advertentienummer: 303353