298.500

Attributes

Appartement 3 3

Penthouse duplex te koop met zeezicht, strand op loopafstand

Omschrijving

Aan zee en op loopafstand van het strand ligt dit luxe en ruime Penthouse, elegant verdeeld over 2 woonlagen; alle kamers en de keuken geven toegang tot tenminste 1 van haar 6 grote terrassen die het appartement 360 graden omringen: dus naar wens altijd zon of schaduw op een van de terrassen met uitzicht op zee of op het onder architectuur aangelegde park c.q. tuin van de residentie.
 
Dit hoogwaardige duplex appartement ligt in een rustige exclusieve residentie in de urbanisatie Valle Niza in de plaats Almayate Alto, 30 km ten oosten van Malaga / Andalusië.
En op 5 minuten rijden van de prachtige typisch Spaanse badplaats "Torre del Mar", bekend om zijn mooie stranden en vele restaurants inclusief winkel- en recreatiecentra, jachthaven en golfbanen in de buurt. Haar mantra: Todo el año...het hele jaar door.
 
Dit Duplex Penthouse bestaat uit ruim uitgevoerde verkeersruimtes w.o. een open trap die toegang geven tot 3 slaapkamers, 3 badkamers, 1 aparte grote keuken, 1 woonkamer en de 6 terrassen; alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer waarvan 2 en-suite en ingebouwde kledingkasten, waarvan de master bedroom over een inloop kledingkast beschikt.
De keuken is volledig uitgerust met alle moderne keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit.
De lift- uitgevoerd in een z.g.n. “luxury chamber”- geeft toegang tot de eigen parkeerplaats in de garage en de ruime berging op de begane grond.
 
Het gehele appartement is voorzien van geïntegreerde airconditioning t.b.v. verkoeling en verwarming: de “inverters” zijn buiten het zicht en het gehoor centraal in het appartement complex geplaatst. Een grote in het plafond ingebouwde boiler voorzien van een afstandsbediening, voorziet het appartement van warm water.
 
Binnenruimte 113 m2. Buitenterrassen 109 m2. In de garage een privé parkeerplaats en berging van 42 m2. Brengt het totale privé bezit op 264 m2.
 
3 "Plattegronden", een lijst van "Feiten en cijfers" en een "Checklist van de inventaris die zijn inbegrepen in de aankoopprijs", zijn opgenomen in de fotoreeks.
 
Dit appartement op de bovenste verdieping is gelegen in een exclusief verblijf genaamd "Brisas de Almayate", bestaande uit onder architectuur aangelegde tuinen, zonneweiden, 2 zwembaden voor volwassenen en kinderen, een “social club” voor het vieren van besloten feestjes, een kinderspeelplaats en een “Padel court”. Deze volledig afgesloten residentie biedt comfort en volledige beveiliging voor de bewoners van zijn 64 appartement die over 6 separate gebouwen zijn verdeeld.

Er is een actieve en solvabele VVE die zorgt voor het reguliere onderhoud en de schoonmaak van het gehele appartementen complex binnen en buiten en de tuin; begin 2020 worden alle appartementen en gemeenschappelijke ruimten van buiten geschilderd waarvoor het geld beschikbaar is.

Video

Martin Kok
Regio: Alle regio's
116 maal bekeken sinds 8-2-2020
Advertentienummer: 303353