Attributes

Chalet 1 - 12 Huisdieren toegestaan, Wifi/internet 4 of meer 3 of meer
€ 165.000

Groot huis met prachtige tuin, dichtbij een stuwmeer

Omschrijving

Vrijstaand huis met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een toilet, het huis bestaat uit 200 vierkante meter verdeeld over 4 split-level verdiepingen. Het huis beschikt over alle voorzieningen en bevindt zich in een unieke omgeving, omringd door  natuur. Vanuit 3 slaapkamers, eetkamer en de woonkamer kunt U genieten van een prachtig uitzicht over het stuwmeer Entrepeñas. Via een trap én een overdekte invalidenoprit bereikt U de ingang van de woning via de eetkamer en keuken. In de woonkamer vindt U een 5 kanaals HiFi geluidsinstallatie, schuiframen met dubbele beglazing aan de buitenkant en nieuwe houten vensters met dubbele beglazing aan de binnenkant voor optimale isolatie.  De waarde is in 2018 getaxeerd op 302.000 euro.

Via een vrij lange oprit arriveert U op een ruime parkeerplaats voor de woning. In de garage kunt U 2 voertuigen kwijt. Het huis bevindt zich in het centrum van het perceel van 4700 m2 waar we een grote verscheidenheid aan planten en bomen,  waaronder, volwassen eiken, dennen, coniferen, struiken van rozemarijn en kruipende rozemarijn, tijm, oleander, etc. Er zijn verschillende irrigatiepunten in het perceel. Naast het huis is een omheind terras voor een zwembad. Achter het huis een ruime open berging voor tuinmeubels, gereedschappen en brandhout. Er is ook een vijver, een groot terras met veel schaduw. Vrijwel het hele perceel is bedekt met een dikke laag denneschors en houtsnippers om de groei van onkruid en overmatige verdamping van water te voorkomen.

Het dichtsbijzijnde dorp met winkels, bars en restauranten is Sacedón, op 9 kilometer afstand. Sacedón is het geografische centrum van Spanje.  Op 65 km afstand bevindt zich Guadalajara, 119 km het centrum van Madrid, 89 km Cuenca en op 187 km Toledo.

Alleen serieuze en legale kopers graag, géén 500 euro biljetten wisseltruc.

Richard
67915****
Regio: Alle regio's
1110 maal bekeken sinds 14-1-2020
Advertentienummer: 302741