Attributes

Hollandse supermarkten
Zie omschrijving

Barcelona - Nederlandse supermarkt Superlekker

Omschrijving

Super Lekker is een importeur van Europese levensmiddelen, gespecialiseerd in Nederlandse producten. Je bent bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld Goudse kaas, hagelslag, stroopwafels, (Mora) bitterballen en Aziatische producten. Het assortiment bestaat trouwens ook uit Belgische chocolada en allerlei (internationale) bieren.

Onze fysieke winkel bevindt zich in het centrum van Barcelona, waar je natuurlijk welkom bent om een kijkje te nemen. Mocht je hiertoe niet in de gelegenheid zijn, bijvoorbeeld doordat je iets verder weg woont, dan bezorgen wij onze producten ook in heel Spanje (het vasteland). Zowel langhoudbare als gekoelde en diepvries producten kunnen aan je voordeur worden afgeleverd. Doordat we de producten vanuit onze winkel in Barcelona versturen, zijn de levertijden kort.

Ons assortiment bestaat uit ruim 500 producten, en we blijven dit aanvullen en uitbreiden. Het kan natuurlijk zijn dat je iets mist. Ben je op zoek naar een specifiek product? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we hoe we je kunnen helpen.

 

Superlekker
93 496 0****
Regio: Barcelona
695 maal bekeken sinds 26-3-2019
Advertentienummer: 288644