Zie omschrijving

Zeilen in Spanje - zeilcharters en zeiltochten

Omschrijving

Beste zeiler,


Om te beginnen willen we u graag feliciteren met uw voornemen om te gaan zeilen in Spanje. Er is geen land dat zó anders en toch zo dichtbij is. Natuurlijk heeft Spanje zon, prachtige baaien, heerlijk eten, vriendelijke mensen en fantastische steden waar Barcelona er allicht één van is. Maar u heeft er ook een ruime keus in het huren van diverse zeil- en motorjachten.

Ons bedrijf, Azul Sailing, is gevestigd in Barcelona waar wij veel van onze zeilboten verhuren in zowel de oude haven (Port Vell) als in de Olympische haven (Port Olimpic).

Azul betekent overigens 'blauw' in het Spaans: de prachtige kleur van de Middellandse Zee en die van veel van onze schepen.

In Spanje kan men vrijwel het gehele jaar door zeilen. Slechts gekleed in een wintertrui en met een aangenaam zonnetje kun je er met nieuwjaarsdag op uit. We hebben het zelf gedaan, geloof ons: het kan! De Spanjaard zal u voor gek verklaren, maar mensen zoals u en ik die de Noordzee of het IJsselmeer gewend zijn, weten wel beter. De huurprijzen in de 'wintermaanden' zijn overigens bespottelijk laag en ook buiten het hoogseizoen geldt onverminderd de aantrekkingskracht van een stad als Barcelona.

Om een lang verhaal kort te maken, wij hopen u in de toekomst tot onze klanten te mogen rekenen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; ook wanneer de boot niet van ons is, betaalt u niets extra.

Rest ons nog te zeggen dat wij vanzelfsprekend tot uw beschikking staan voor al uw vragen of opmerkingen.

Hasta Pronto!

Met nautische groet,

Het team van Azul Sailing

 

Azulsailing
+34 93284****
Regio: Barcelona
838 maal bekeken sinds 11-8-2019
Advertentienummer: 282337