195.000

Attributes

4 of meer 3

B&B T.K langs Toeristische route(A4050) ANDALUSIA Zee 4 KM

Omschrijving

Zuid-Spanje (ANDALUSIA) aan de COSTA TROPICAL.

Ruim en rustig gelegen vrijstaand pand 7 kamers gelegen aan de rand van ALMUNECAR(Costa Tropical) .Geschikt voor 2-3 families .

Momenteel in gebruik als B&B en APPARTEMENT(2x) verhuur.Busstop op 100 meter.Stranden en het gezellige centrum op minder dan 4 km.

Vergunning aanwezig.

 

Een CREATIEVE FINANCIERINGS CONSTRUCTIE met kortlopende hypotheek bespreekbaar! (Deel)Betaling in ALLE valuta mogelijk!!

Inruil CAMPER bespreekbaar.

 

Het huis ligt centraal in ANDALUSIA op slechts 4 km vanafde kust en is mede gezien de grootte en de ligging tegen het mooie achterland uitermate geschikt voor (gedeeltelijke) VERHUUR als wel om (gedeeltelijk) te exploiteren als B&B en/of APPARTEMENT verhuur, goede verhuurinkomsten(naast eigen bewoning) mogelijk(NU=E 7000.= + p.j)maar is met aktieve marketing aanzienlijk te verhogen.

Dit rustig en in het groen gelegen VRIJSTAANDWOONHUIS met 3 verdiepingen (geschikt voor bewoning door 2-3 families) ligt enigzins tegen een heuvel (gedeeltelijk tussen andere bebouwing) en heeft uitzicht over een GROENE VALLEI (Valle Tropical).Op het buitenom te bereiken (3e verdieping), ligt een groot dakterras met een (in aanbouw zijnde) penthouse van 50 m2.De badkamer hiervan is al volledig klaar. Het huis ligt in een typisch Spaanse buitenwijk (geheel tussen Spanjaarden)van het gezellige kustplaatsje ALMUNECAR met zijn vele mooie stranden en op 50 minuten autorijden vanaf Malaga alsmede een directe busverbinding met Malaga airport.

 

 

M.A.Giraldo
00346083****
Regio: Granada
175 maal bekeken sinds 9-2-2019
Advertentienummer: 299913