€ 269.000

Benahavis. Nieuwbouw project. Moderne appartementen

Omschrijving

Spectaculaire 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen nieuwbouw project in Benahavis bestaat uit 3 eigentijdse verdiepingen gebouwen.

Deze moderne appartementen Benahavis hebben uitzicht op het zuidwesten en bieden een overvloed aan natuurlijk licht dankzij het zorgvuldige ontwerp van de grote ramen. Een complex van moderne appartementen.  Benahavis synoniem met kwaliteit. In een stijl die perfect past bij de natuurlijke omgeving. En met een elegant en avant-garde design dat de uitzichten vanuit de appartementen maximaliseert. Elk appartement heeft ook een bergruimte en minimaal 1 parkeerplaats in de kelder.


In het complex hebben de penthouses grote zonneterrassen en tuinen voor privé-gebruik. De gelijkvloersappartementen hebben uitstekende terrassen van meer dan 100 m2. De praktische en moderne indeling van het appartement resulteert in functionele kamers die optimaal gebruik maken van de ruimte. De appartementen beschikken over ruime en lichte salons en eetkamers. Grote ramen bieden toegang tot de royale terrassen die glazen balustrades hebben om een open uitzicht te bieden.


De volledig uitgeruste keukens zijn voorzien van energiezuinige huishoudelijke apparaten. De gemeenschappelijke tuinen zijn aangelegd met inheemse planten die een laag waterverbruik garanderen. Geniet van de rust en stilte rondom het zwembad en het prachtige zonneterras. U zult genieten van meer dan 300 dagen zonneschijn in dit paradijs aan de Costa del Sol. Een fitness ruimte is aanwezig, waar u gemakkelijk in vorm kunt blijven. Omwille van de veiligheid en comfort is dit moderne complex omheind.


    Prijs: V.a. EUR 269,500
    Plaats: Benahavis
    Land: Spain

    Oppervlakte: 105 vierkante meters
    Oppervlakte terrein: 20 vierkante meters
    Slaapkamers: 2
    Badkamers: 2


Zwembad, Airco en hete lucht, recreatie tuin, Garage en aparte oplagruimte. Neem contact op voor meer informatie.

Video

+34 647 90****
Regio: Málaga
167 maal bekeken sinds 10-3-2020
Advertentienummer: 302246