Vrije tijd Studies en taalreizen Advertentie 282386

Zie omschrijving

Intensief Spaans leren in Malaga

Omschrijving

Spaanse lessen voor volwassenen
Deze Spaanse taalcursus is perfect als je snel Spaans wilt leren in wat algemeen wordt beschouwd als een van de beste Spaanse taalprogramma's in Spanje.
Het biedt Intensieve Spaanse lessen op alle niveaus voor iedereen, van complete beginners tot diegenen die de meest geavanceerde cursus Spaans willen. Het behandelt alle gebieden van de Spaanse taal: de 4 vaardigheden van lezen, schrijven, spreken en luisteren, evenals grammatica en syntaxis en ontwikkeling van woordenschat.

De niveautest op de eerste dag dat je in een klas op je specifieke niveau wordt geplaatst. Er zijn minimaal 6 hoofdniveaus en vaak 15 of meer.
U kunt kiezen uit 20, 24, 26 of 30 lessen per week. De standaard Spaanse Intensieve cursus is 20 lessen per week met een maximum van 10 studenten per klas. De extra 4 -10 lessen zijn gericht op mondelinge communicatievaardigheden en zijn in kleinere klassen van 6 studenten om maximale deelname mogelijk te maken.

Dit Spaanse onderdompelingsprogramma is ontworpen om u in staat te stellen uw vermogen om te communiceren in het algemeen snel te verbeteren. Onze lesmethode is in de loop der jaren geëvolueerd en combineert elementen van de communicatieve aanpak met gestructureerd leren van grammatica en syntaxis. Naast een zeer professioneel programma met Spaanse lessen, doen we er ook alles aan om het lesgeven leuk en plezierig te maken.
Naarmate je hogerop komt, worden elementen van de Spaanse cultuur en algemene kennis over Spanje geïntroduceerd.
Behalve op het meest geavanceerde niveau, gebruiken we onze eigen studieboeken voor algemene Spaanse en mondelinge communicatievaardigheden (vertel me) - geschreven door onze zeer ervaren leraren. Ze zijn ontworpen om u te helpen snel Spaans te leren en zijn een van de belangrijkste redenen waarom dit wordt beschouwd als een van de beste Spaanse taalcursussen.

Als je van plan bent om langer dan 24 weken te blijven, raden we je aan om de DELE examenvoorbereidingscursus of het Spaanse plus Spaans-studentenprogramma te volgen. Als je wilt leren of oefenen, zou je één-op-één lessen willen toevoegen aan je Intensieve cursus Spaans.

Video

malagainstituto
+34 95229****
Regio: Málaga
1085 maal bekeken sinds 13-10-2019
Advertentienummer: 282386