Attributes

Restaurants
Zie omschrijving

Vino Mio Restaurant in Malaga

Omschrijving

Vino Mio is een gezellig en stijlvol restaurant in Malaga met een geweldig terras aan de voet van het theater van Cervantes. Open van woensdag tot en met zondag, sluiten de keukens van Vino Mio niet af en serveren eten van 13:00 tot laat.

Advertentie met video. Een interview met de Nederlandse eigenaresse Hélèna Mostertman. Scroll naar beneden om de Video te zien.

Vino Mio is beroemd om zijn uitstekende flamenco shows elke woensdag tot en met zondag, en het is aan te bevelen om uw tafel te reserveren als u van de show wilt genieten. Toeslag voor de show is 4 € pp.

Vino Mío heeft zijn restaurant in Malaga geopend in 2003 met als doel de referentie in de hedendaagse keuken te worden ...

Onze Keuken

Wij bevorderen onze culturele waardering door onze weg over de hele wereld te koken.

Onze menukaart bevat gerechten van de Mediterraanse Spaanse keuken naar een Zuid-Afrikaanse Krokodil Steak, een Australische Kangoeroe Tenderloin of een Bangkok Wok, met uitzondering van Indonasian Saté Bali of een traditionele Marokkaanse Kefta Bouznika.

Voor degenen die de voorkeur hebben om dichterbij thuis te eten, serveert onze keuken een van de beste voorgerechten filet van rundvlees of gratineerde kabeljauwfilet. Wij hebben een verscheidenheid aan pasta's en rijstgerechten aangeboden, en zijn niet vergeten over de vegetariërs met een brede keuze uit vegetarische gerechten om uit te kiezen.

Zie Facebook pagina Vino Mio, https://www.facebook.com/vinomioalamos.malaga

Of deel deze advertentie via uw Facebook pagina door op Het Facebook icoontje te klikken rechts op deze pagina, Deel deze advertentie.

Video

Vino Mio
952 60 9****
Regio: Málaga
1500 maal bekeken sinds 28-8-2019
Advertentienummer: 282245