Attributes

Restaurants
Zie omschrijving

VOVEM Vlees en Grill restaurant in Nueva Andalucía

Omschrijving

Vovem Asador is een nieuw concept van steak. Aan de ene kant is vlees de hoofdpersoon  en met meer dan tien soorten rundvlees uit de hele wereld, met aandacht voor de Avileña-Charolais, de Galicische Blonde, de Fries, de Parda Alpina, Angus Zwart Nebraska, Angus Aberdeen Uruguay, Wagyu nationaal, Wagyu zwart Japans raszuiver (Kobe), evenals authentiek rund van de Berrenda in colorao.

Scroll naar beneden voor video.

Alle vleessoorten worden met zorg, respect en professionaliteit gebrand, naar de geur van eikenhout, olijf- en wijnstokscheuten.

Ons verschil

Vovem Asador heeft geschikte camera's voor de juiste rijping van het vlees en om op deze manier het optimale punt van consumptie te allen tijde te garanderen, en de diners te adviseren van onze chefs parrilleros-slagers, zodat u geniet van de beste ervaring in ons grillrestaurant.

Vermuteria
Aan de andere kant, en dat is waarom het een nieuw concept is, biedt Vovem haar klanten een menu dat het vlees aanvult, met een gedeelte van Vermuteria, ideaal om wat tapas te nemen op ons spectaculaire terras, evenals een hele reeks gerechten om te delen , onze traditionele coca's, tartares, die het aanbod aanvullen met verse producten van La Lonja, met rijst boven het brandhout en scheuten, babyinktvis met verse erwten en gegrilde vis of een verse gegrilde vis met biologische eieren van het boerenerf .

Lounge Bar
Ons terras is de ideale plek en complementeert de Bar Lounge-modus om allerlei soorten cocktails en cocktails te nemen.

 

Adres.
Centro Comercial Odeón, Local 9-10
C/ Las Yedras
29660, Nueva Andalucía, Marbella

 

VOVEM Paseo Marítimo
Avenida Duque de Ahumada 9, Marbella,

Video

VOVEM
+ 34 952 00 3****
Regio: Málaga
1014 maal bekeken sinds 14-3-2020
Advertentienummer: 282403