160.000

Attributes

Landhuis - Finca 4 of meer 3

10 kamer Spanish Finca Villa - Gea Y Truyols

Omschrijving

VOOR MEER DETAILS EN BEELDEN KLIK OP 'BEZOEK DE WEBSITE' TAB

Deze typisch Spaanse Finca Villa ligt in de populaire en afgelegen landelijke omgeving van Valle Del Sol, op slechts 16 km van de stad Murcia en de stad San Javier en de stranden van de Mar Menor. Corvera International Airport ligt op 20,4 km van het huis. Zee ligt op slechts 21 km afstand.Deze typisch Spaanse Finca Villa ligt in het populaire en afgelegen landelijke gebied Valle Del Sol, op slechts 16 km van de stad Murcia en de stad San Javier, de luchthaven Murcia San Javier en de stranden van de Mar Menor en de Middellandse Zee. Zee ligt op slechts 21 km afstand.

Het pand ligt op het zuidoosten en heeft 10 kamers, waarvan 4 slaapkamers, 3 badkamers, een grote moderne keuken van 14m2, die uitkomt op een eetkamer van 10m2 en vervolgens in het rustieke houten balkenplafond in de ruime lounge van 35m2 met houtkachel.
De 20 m² hoge hoofdslaapkamer heeft een moderne badkamer.


De bovenverdieping bestaat uit 2 volledig gestoffeerde slaapkamers en een gedeeltelijk betegelde badkamer die moet worden afgewerkt en ingericht.
Buiten is er een stenen ommuurd privézwembad van 5 x 9 meter met zonnedouche en grote tuin.
Het pand had een uitbreiding toegevoegd en was volledig opnieuw bedraad, plus de tuin ook vernieuwd en nieuwe afvoerbuizen en inspectiekappen geïnstalleerd.


Er zijn overal veiligheidsschermen met dubbele beglazing voorzien van uPVC-kantelramen.
Er is een garage van 15 m2 in de hoek van het 2900m2 grote perceel met stopcontacten.
Er zijn fruitbomen, zoals citroen, sinaasappel, granaatappel, vijgen en olijven plus veel volwassen dennen en mimosa bomen in de omheinde tuin met een elektrische toegangspoort.


Het is een korte rit naar het dorp La Tercia en Balsicas met zijn bars en een restaurant, een winkel, een kiosk, een lokaal gemeentehuis en de dokterspraktijk en zeer dicht bij enkele van de beste golfbanen in de regio Murcia, zoals La Torre Golf, El Valle Golf, Hacienda Riquelme Golf en Peraleja Golf. Alle documentatie voor onroerend goed is up-to-date en geregistreerd.

BEKIJK ZEER AANBEVOLEN - VOOR MEER DETAILS EN BEELDEN KLIK OP 'BEZOEK DE WEBSITE' TAB

Video

+34 618 048****
Regio: Murcia
142 maal bekeken sinds 13-8-2019
Advertentienummer: 302715