93.000

Golf Appartment - Banos Y Mendigo - Murcia

Omschrijving

VOOR MEER DETAILS EN BEELDEN KLIK OP 'BEZOEK DE WEBSITE' TAB

Dit appartement met twee slaapkamers op de begane grond in de urbanisatie Mosa Trajectum in Baños y Mendigos, Murcia. Het appartement heeft twee slaapkamers, een open keuken en woonkamer, twee badkamers waarvan één ensuite, een glazen terras en een grote buiten terras. Komt ook met een garage en een berging in de kelder. Het terras op het zuidoosten heeft veel zon en biedt ook een prachtig uitzicht op de tuinen en de twee gemeenschappelijke zwembaden.

Aan de achterkant van het gebouw is er directe toegang tot de bergen, om te genieten van de natuur. Dichtbij de snelweg, op slechts een korte rit naar de stad Murcia. De stad San Javier en de stranden van de Mar Menor en de Middellandse Zee liggen op slechts 21 km afstand.

De internationale luchthaven van Murcia ligt op slechts 10 minuten afstand.

Airconditioning in alle kamers, satelliet-tv en internetverbinding.

Het is een korte rit naar het dorp La Tercia en Balsicas met zijn bars en een restaurant, een winkel, een kiosk, een lokaal gemeentehuis en de dokterspraktijk en zeer dicht bij enkele van de beste golfbanen in de regio Murcia, zoals La Torre Golf, El Valle Golf, Hacienda Riquelme Golf en Peraleja Golf.

Het pand wordt verkocht met witte goede en gedeeltelijk gemeubileerd.

BEKIJK ZEER AANBEVOLEN

VOOR MEER DETAILS EN BEELDEN KLIK OP 'BEZOEK DE WEBSITE' TAB

+34 618 048****
Regio: Murcia
116 maal bekeken sinds 14-2-2020
Advertentienummer: 302754