379.000

Attributes

Landhuis - Finca

Landhuis Finca Villa - Stallen & Gasthuis - Abanilla - Murcia

Omschrijving

VOOR MEER DETAILS EN BEELDEN KLIK OP 'BEZOEK DE WEBSITE' TAB

Dit landhuis ligt in de buurt van Abanilla in de provincie Murcia en heeft in totaal 13 kamers - 7 slaapkamers - 3 badkamers - 2 lounges ruime keuken en een aparte wasruimte.

Het is perfect voor diegenen die privé willen zijn maar toch dicht bij de voorzieningen van de plattelandsstad willen blijven. Het ligt in het prachtige landschap van Murcia met een prachtig panoramisch uitzicht en is perfect voor degenen die van het buitenleven houden, vooral als paarden je passie zijn.

Het huis is gebouwd naar een hoge standaard en heeft hoge plafonds en er is overal dubbele beglazing met het extra voordeel van een houtkachel in een van de 2 lounges. Er is een externe wenteltrap naar het daksolarium.

Er zijn tal van plattelandsroutes om te voet of te paard te verkennen.

Buiten

Een stal met een stal van 3 stallen en een pension met 2 slaapkamers en 1 bad van 50 m2 op het perceel van 8000 m² natuurgrond met 2 paddocks. Er is een gemakkelijk te onderhouden formele tuin met een groot zwembad omgeven door palmbomen. Speciaal gebouwde BBQ en waterpartij - 2 garage's en voldoende ruimte om buiten te parkeren.

Dit is een ideale investeringseigenschap voor pension en ruitervoorzieningen.

BEKIJK ZEER AANBEVOLEN

VOOR MEER DETAILS EN BEELDEN KLIK OP 'BEZOEK DE WEBSITE' TAB

+34 618 048****
Regio: Murcia
114 maal bekeken sinds 3-12-2019
Advertentienummer: 302775