Vrije tijd Caravans en kamperen Advertentie 302159

Er zijn geen afbeeldingen beschikbaar

Attributes

Caravans
Zie omschrijving

Ned. caravanstalling regio Tarragona, Cambrils, Montroig

Omschrijving

CaravanCare & Parking San Martin is een klein Nederlands familie-bedrijf, met meer dan 10 jaar ervaring in het stallen, onderhouden, reinigen en transporteren van caravans.

Wij zijn te vinden tussen Reus en Cambrils, van de grote weg af en wij beschikken over een goed afwaterend, omheind terrein waar wij ook wonen en waar het gehele jaar door 24 uur per dag iemand van ons aanwezig is. Samen met ons bewakings-team doen wij er alles aan om u een veilige plek te bieden voor het stallen van uw caravan.

CaravanCare & Parking San Martin is een full-service caravanstalling onder nederlands beheer en biedt u naast onze standaard service o.a. de volgende extra services :

- transport naar campings in de regio Tarragona

- kleine of grote onderhoudsbeurt op basis van bovag-norm

- banden vervangingsservice

- reparatie´s en vervanging 

Meer informatie over ons en onze services kunt u vinden op onze website.

Heeft u een vraag of opmerking en wilt u contact met ons opnemen, dan is dat altijd mogelijk. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.

Wilt u liever langs komen? Dan kan ook. Wij zijn dagelijks op afspraak geopend. Belt u ons van te voren even om te laten weten wanneer u komt dan hebben wij de koffie voor u klaar.

Uw caravan, onze zorg! Het gehele team van CaravanCare & Parking San Martin is u graag van dienst.

Caravancare San Martin
0034-69030****
Regio: Tarragona
198 maal bekeken sinds 23-11-2019
Advertentienummer: 302159