Apartementen Appartement te koop Advertentie 304069

Woonruimte75m2
Slaapkamers3
Badkamers1
Prijs00
Nieuw bouw0

Ref: 1151 Erg leuk 3 slaapkamer appartement

REF 1151 : Gedeeltelijk gerenoveerd appartement in het centrum van Guardamar del Segura, met 3 slaapkamers.

Leuk appartement in het centrum van Guardamar del Segura. 3 Slaapkamers en 1 badkamer. Alles op wandelafstand te bereiken.

Let op het is op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig in het pand. Huisdieren geen enkel probleem. Parkeren in de straten rondom het appartement.

Over de kustplaats Guardamar del Segura : Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners. In Guardamar del Segura zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar bijvoorbeeld :La Mata, Santa Pola, Rojales, Benimar, Punta Prima en Orihuela Costa maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 304069