Slaapkamers3
Badkamers1
Woonruimte75m2
Prijs: Zie omschrijving

Erg leuk 3 slaapkamer appartement centraal gelegen 1135

Erg leuk 3 slaapkamer appartement super centraal gelegen
Ref: 1135

Gerenoveerd appartement in het centrum van Guardamar del Segura, met 3 slaapkamers.

Deze woning is net klaar en staat pas net op de markt voor de lange termijn verhuur! Wij hebben deze woning exclusief in beheer. Heel veel in het huis is gerenoveerd. Nieuwe keuken, net geverfd, nieuwe bank, nieuwe rolluiken, pui etc.

Let op het is op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig in het pand. Huisdieren geen enkel probleem. Parkeren in de straten rondom het appartement.

Over de kustplaats Guardamar del Segura : Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners. In Guardamar del Segura zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar bijvoorbeeld :La Mata, Santa Pola, Rojales, Benimar, Punta Prima en Orihuela Costa maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 303884