Prijs109.000
Woonruimte70m2
Slaapkamers2
Badkamers2

Ref: 724 2 Bedroom apartment in Guardamar

2 Bedroom apartment in Guardamar.

 

Vrij nieuw appartement in Guardamar del Segura bij de haven € 109.000

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het gelegen vlakbij de haven van Guardamar del Segura. Het appartement is in zeer goede staat en nog vrij nieuw. Degelijke woonkamer met toegang tot het balkon. U kunt het balkon volledig afsluiten dmv. zonneschermen.

De woonoppervlakte bedraagt 70m2 en het balkon is 8m2. Gemeenschappelijk zwembad en een gemeenschappelijke parkeerplaats. De orientatie is noord-oost.Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot. Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos.En indien u behoefte heeft aan Nederlandse TV en internet kunnen wij dit ook voor u regelen.

In de omgeving zijn [met fiets of auto] : Restaurants, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
27 maal bekeken sinds 14-5-2022
Advertentienummer: 305017