Prijs99.000
Woonruimte75m2
Slaapkamers2
Badkamers2

Ref: 612 2 Bedroom apartment in Guardamar.

2 Bedroom apartment in Guardamar.

Mooi licht 2 slaapkamer en 2 badkamer appartement in het gezellige Guardamar del Segura. Vlakbij dicht appartement licht het park van Guardamar, met de dennenbomen, fietsenpaden en duinen. En het is slechts 1 kilometer naar het strand. Het appartement beschikt over een vrij ruime woonkamer, een eetkamer, een mooi zonnig balkon van 6m2, keuken met een raam erin, 1 van de 2 slaapkamers beschikt voer een eigen badkamer en er is Airconditioning in het Appartement. Het wordt volledig gemeubileerd verkocht. Tevens is er een lift in het gebouw aanwezig en u heeft bij dit appartement ook nog de optie om een garage met opslagruimte te kopen, kosten 22.000,- Indien u behoefte heeft aan internet en Nederlandse televisie kunnen wij dit ook voor u regelen tegen extra vergoeding.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot. Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Indien u behoefte heeft aan Nederlandse TV en internet kunnen wij dit ook voor u regelen.

In de omgeving zijn : Restaurants, winkelcentra, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving : Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata maar ook de grote steden zijn niet ver :Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 5 – 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren etc.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 305030