Prijs128.000
Woonruimte116m2
Slaapkamers3
Badkamers2

Ref: 388 3 slaapkamers, 2 badkamers en een garage.

3 slaapkamers, 2 badkamers en een garage.

Prachtig Appartement op slechts 100 meter afstand van het park. Met het park wordt een groot natuurgebied bedoeld. Vol met dennenbomen, duinen, vijvers, dieren (eekhoorn, eenden, pauwen etc.) echt uniek voor de omgeving. Als u 5 minuten door het park loopt komt u uiteindelijk bij de mooiste stranden van de Costa Blanca. Het Appartement beschikt over ruime kamers, een terras en een balkon. Voor uw auto is er een ondergronds garage, met automatische deur. Het Appartement bevindt zich op de begane vloer.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 305034