Apartementen Appartement te koop Advertentie 305514

Woonruimte80m2
Slaapkamers2
Badkamers1
Prijs268.000
Nieuw bouw268000

Ref: SP157 Eerste lijn strand appartement met parkeerplaats

Eerste lijn strand appartement met parkeerplaats en berging.

Prachtig appartement dat zeer goed is onderhouden. Het is gelegen direct aan de boulevard en zandstranden van San Pedro del Pinatar - Lo Pagán. 2 Slaapkamers 1 badkamer, en één douche in de patio. Het appartement heeft zijn eigen privé parkeerplaats in de garage (grote plaats) + een opslagruimte boven in het pand. Tevens is er een gezamenlijk dakterras. Het uitzicht vanuit de woning en vanaf het terras is spectaculair!

San Pedro del Pinatar is een heel divers gebied vol verschillende activiteiten en levendigheid. Tegelijkertijd hebben we hier juist geen last van het massa-toerisme zoals bijvoorbeeld in Torrevieja of Benidorm.

Een aantal leuke dingen om op te noemen : oneindig lange boulevards en zand-stranden rondom de Mar Menor, de bekende modderbaden in het natuurgebied van Lo Pagán (valt onder San Pedro), de zoutmeren met allerlei vogels en flamingos erg mooi om te zien, naast de Mar Menor (warme binnenzee, zonder golfslag) hebben we hier op nog geen 5 minuten rijden ook de Middelandse zee, natuurgebied met duinen en zandstranden, veel mogelijkheden om te fietsen want alles is vlak, verschillende ‘groene gebieden’ en parken, uitgaansgelegenheden in Lo Pagán en de boulevard van Santiago, veel restaurants en barretjes, ook de bekende chiringuitos voor de tapas op het strand iedere paar honderd meter vind je ze wel, de boulevard is vorige jaar helemaal vernieuwd, DOS MARES shopping mall is op nog geen 5 minuten rijden van Lo Pagán hier zit tegenwoordig alles van KFC, Mcdonalds, Domino’s, Carrefour, Lidl, Leroy Merlin, dierenwinkels, chinese allesverkopers, bioscoop, juweliers, kledingwinkels etc etc.

Voor het vliegen zijn er twee opties namelijk over de ap7 naar Alicante dit is zo’n 40 minuten rijden of naar Murcia internationaal airport zo’n 25 minuten. Verder is er hier het hele jaar door leven, uiteraard in de wintermaanden wel wat rustiger maar dat is overal zo aan de kust. Watersport veel te doen!

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305514