Apartementen Appartement te koop Advertentie 303537

Prijs450.000

Puerto Banús - Appartement op de begane grond

Omschrijving

Perfect gelegen, 2 slaapkamer appartement op de begane grond met een groot terras op een rustige locatie naast het strand tussen Puerto Banús en San Pedro de Alcántara. Het appartement heeft een
zuidoriëntatie en een groot terras dat de hele ochtend en tot ver in de middag van de zon geniet. De hoofdslaapkamer heeft een kleine kleedkamer met veel kastruimte, evenals een eigen badkamer met een spabad en dubbele wastafels.

De hoofdslaapkamer heeft ook direct toegang tot het hoofdterras. Er is een tweede slaapkamer met een eigen kleine terras, en ook een aparte badkamer. De keuken is volledig uitgerust met Siemens apparatuur en een eigen serviceruimte. Het appartement heeft een zeer groot terras dat gedeeltelijk overdekt, die ook direct toegang heeft tot het gemeenschappelijke zwembad, de sauna, de fitnessruimte en de tuinen via een privé-poort.

Het appartement is gemeubileerd op een hoge standaard, wat een optioneel onderdeel is van de verkoop. Er is ondergrondse parkeergelegenheid en opslag inbegrepen.

Prive verkoop.

 

Luda
+3468337****
Regio: Málaga
118 maal bekeken sinds 12-7-2020
Advertentienummer: 303537