Prijs354.000

Nieuwbouw - 3 slaapkamer appartementen Benahavis

Alborada Homes is gelegen in de gemeente Benahavis, een iconisch stadje Málaga aan de Costa del Sol tussen Marbella, Estepona en Ronda. Benahavis staat bekend om zijn
witgekalkte gevels, de charme van de straten en het gastronomische aanbod.

Het wooncomplex Alborada Homes omvat in totaal 45 woningen en beschikt over appartementen met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 3 verdiepingen (laagbouw). Een modern en aantrekkelijk ontwerp met aandacht voor detail passen harmonieus bij de prachtige omgeving.

Het complex is zuid-zuidwest georiënteerd, waardoor men maximaal gebruik maakt van natuurlijk licht, terwijl de grote ramen een spectaculair uitzicht op de buitenkant bieden en de eigendommen verbinden met de schoonheid van het omringende landschap, waardoor er rust wordt gecreëerd.

Deze gated community garandeert de veiligheid en privacy van haar bewoners en beschikt over aangename gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad met solarium, tuinen met inheemse plantensoorten en ook een praktische fitnessruimte voor het plezier van sportliefhebbers.

De keuken, met eiland zal worden afgeleverd met boven- en onderkasten met grote capaciteit, een Silestone-werkblad en een bijpassende kwartsrandstrip.

Parkeerplaats en berging inbegrepen!

Prijzen:
2 slaapkamer appartment vanaf 354.000€
3 slaapkamer appartment vanaf 347.500€

Project is afgewerkt! Woningen beschikbaar vanaf ...NU!

65856****
Regio: Málaga
18 maal bekeken sinds 23-12-2020
Advertentienummer: 303938