Prijs290.000

Nieuwbouw appartementen Casares

ALCAZABA Lagoon is de residentiële ontwikkeling van uw dromen, welke zich uitstrekt over meer dan 40.000 m² met exotische tuinen. Een project van gebouwen met een opvallend ontwerp van witte lijnen en zachte contouren voor de woningen op het zuiden.

Het kristalheldere water van het kunstmeer is altijd helder en omringt door het mooiste landschap. Een paradijs voor tal van watersporten, zoals paddle-surfen, kanoën, zeilen, kitesurfen en windsurfen, enz ...

Het is de eerste Crystal Lagoons dat in Europa gebouwd werd, voor het exclusieve gebruik van de residentiële ontwikkeling van de ALCAZABA Lagoon: een privéstrand direct voor de deur, turquoise water in een tropische omgeving. Een exclusief wooncomplex in mediterraanse stijl, in Casares, het best ontwikkelde gebied van de Costa del Sol.

Door de constructie van de het bouwen in kleine groepen, was het mogelijk om grote groene zones met palmbomen, tropische planten en zwembaden te hebben dat een mediterraans groen ecosysteem creëren. Je kan helemaal langs het kunstmeer wandelen, waarbij er genoten kan worden van de natuur en het uitzicht tijdens het wandelen, rennen of genieten van vele andere sporten.

Uitstekende communicatie met, nabijgelegen luchthavens en alle diensten van Marbella tot Gibraltar: golfbanen, restaurants en winkelgebieden, jachthavens, hotels, ziekenhuizen en scholen.

Inbegrepen in de prijs:
• 1 grote opslagruimte (berging)
• 1 garage plaats + 1 garage plaatse voor een golf Buggy

Prijs:
2 slaapkamers vanaf 290.000€
3 slaapkamers vanaf 354.000€ (enkel 2 beschikbaar)

Woning zijn sleutelklaar!

65856****
Regio: Málaga
20 maal bekeken sinds 23-12-2020
Advertentienummer: 303939