Apartementen Appartement te koop Advertentie 304770

Woonruimte65m2
Slaapkamers2
Badkamers1
Prijs68.000
Nieuw bouw68000

Ref: SP131 Appartement heel dichtbij het strand.

Appartement heel dichtbij het strand en op het zuiden gelegen.

 

Let op! Gelegen op de 2e verdieping, er is geen lift in dit pand aanwezig! Wel een gezamenlijk ruim dakterras, privé parkeerplaats in de garage en slechts 20 meter van de boulevard en het strand gelegen. Het appartement is uit de jaren 80. Enkele dingen zijn opgeknapt, maar grotendeels is het appartement nog origineel.

Lo Pagán is een gedeelte van San pedro del Pinatar gelegen aan de Costa Cálida (de ooskust van Spanje, provincie Murcia). Tevens bekend om de in heel Spanje bekende 'modderbaden' bij de molen en de eindloze wandel / fietspaden langs de kust. In dit gebied kunt u genieten van zowel de Mar Menor (warme binnenzee) als de Middelandse zee bij de duinen en jachthaven van San Pedro del Pinatar. Het is een heel divers gebied met eingelijk voor ieder wel wat te doen. Veel natuur, stranden, boulevard, restaurantjes langs de kust, de kermis van San Pedro, de jachthaven + kleinere haventjes tot aan Los Alcazares, groot winkelcentrum (commercial shopping center ook wel genoemd) Dos Mares waar u vele winkels, restaurants, bouwmarkten, tuincentrums, speelhallen en bioscoop vindt. Daarnaast heeft San Pedro del Pinatar zijn eigen grote sportcentrum met gym, paddle tennis, gewone tennisvelden, voetbalvelden, sauna + spa en zwembad. Aan watersport is ook geen enkel tekort op de Mar Menor. Doordat het een enorme binnenzee is, is het water er altijd rustig en warm. Ideaal om lekker te touren met een boot(je).

San Pedro del Pinatar heeft zo'n 25 duizend inwoners en Lo Pagán zo'n 3 duizend. Het kustgebied loopt vloeiend over in Santiago de La Ribera en San javier. Vanaf daar is het nog slechts een kleine afstand naar het iets bekendere Los Alcazares. Vroeger had San Javier ook zijn eigen vliegveld. Tegenwoordig is dat gesloten en gaan er vluchten naar Murcia Internation Airport. Een tweede goede optie is nog altijd het vliegveld van Alicante. Hier gaan overigens ook nog steeds veel meer vluchten van en naar. Met de auto zijn er goede verbindingsroutes zoals de AP7 en de N332.

+3464872****
Regio: Murcia
Advertentienummer: 304770