Prijs: Zie omschrijving

Nederlandse Makelaar C&C Inmoasesores aan de Costa Blanca

Bekijk onze website voor ons volledige actuele aanbod van woningen aan de Costa Blanca.

C&C Inmoasesores is een Nederlands makelaarskantoor gevestigd in Guardamar del Segura. Inmiddels al weer 14 jaar actief in de Spaanse onroerend goed markt. C&C Inmoasesores is een familiebedrijf, waarbij de service altijd op nummer één staat. Zowel de verkoop als verhuur van woningen aan de Costa Blanca wordt door ons voorzien. Maar daarnaast ook vele andere diensten en servicen. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende zaken : N.I.E nummers, Resident worden van Spanje, het regelen van internet / Nederlandse TV, onderhoud aan uw woning, schoonmaakdiensten, verhuizingen, renovaties, zwembad onderhoud en meer.... Een hypotheekaanvraag kan ook via ons, we werken samen met meerdere grote banken in Spanje en zorgen voor de beste offerte. Uiteraard helpen we u ook bij dit hele proces.

C&C Inmoasesores biedt de beste huizen aan in de Costa Blanca (Spanje) tegen de scherpste prijzen. Ons aanbod bestaat uit appartementen, villa's, rijtjeshuizen, woningen, penthouses, bungalows en commerciele panden. U kunt van ons de beste service vanaf het begin tot het einde verwachten. Maar ook na de verkoop bent u nog altijd van harte welkom op ons kantoor. Bij het kopen van een woning zijn namelijk vele zaken erg belangrijk. Naast de woning en de omgeving moet u ook denken aan de financiele kant, de documentatie, de Spaanse wet etc. Wij ondersteunen u vanaf het begin tot het eind en zorgen ervoor dat alles in orde is. Er vindt nooit een overdracht bij ons plaats als de papieren niet correct zijn! U bent uiteraard ook altijd vrij om eigen advocaat in handen te nemen om alles voor u te regelen.

C&C Inmoasesores biedt al huurwoningen aan vanaf € 350,- per maand en koopwoningen vanaf € 40.000,- Ook bieden wij de mogelijkheid aan tot een huurkoop-woning en hypotheken die wel oplopen tot 70%! (Let op : huurkoop is niet geldig voor alle huizen, maar een select aanbod) Bent u er nog niet klaar voor om een woning aan te schaffen? Maar wilt u toch een lange tijd verblijven in Spanje? Geen probleem! Wij bieden ook huurwoningen aan tot wel 10 jaar! Neem contact met ons op en wij geven u graag de informatie die u nodig heeft.

Ook als u geïnteresseerd bent in het verkopen of het verhuren van uw eigen woning in Spanje kunt u bij C&C Inmoasesores terrecht. Hierbij zullen wij u informeren en de beste mogelijkheden vinden om uw woning aan te bieden op de Spaanse huizenmarkt. Wij bieden u ook speciale promotiepakketten om uw woning mogelijk sneller te verkopen. We maken graag eerst even met u een afspraak op ons kantoor om over uw woning te spreken. Foto’s van uw woning stellen wij ook erg op prijs. Uiteraard maken wij vervolgens onze eigen professionele fotoreportage en documentatie van het object.

Uw email wordt altijd beantwoord binnen een aantal uur (tijdens de werkdagen) U kunt nu ook gebruik maken van onze nieuwe Live Chat rechtsonderaan op onze website.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

Directe live chat kan ook via onze website.

E-mail adres :

Woning kopen in Spanje, Woning huren in Spanje, Huis kopen in Spanje, Huis huren in Spanje, Woning kopen aan de Costa Blanca, Woning huren aan de Costa Blanca, Woning huren lange termijn Spanje, Woning huren lange termijn Costa Blanca, Lange termijn huur Spanje, Lange termijn huur Costa Blanca, huis huren lange termijn Spanje, Appartement kopen in Spanje, Appartement huren in Spanje, Villa kopen in Spanje, Villa huren in Spanje, Penthouse kopen in Spanje, Penthouse huren in Spanje, Appartement kopen aan de Costa Blanca, Appartement huren aan de Costa Blanca, Villa kopen aan de Costa Blanca, Villa huren aan de Costa Blanca, Makelaar Costa Blanca, Makelaar Spanje, Nederlandse makelaar Spanje, Nederlandse makelaar Costa Blanca, Makelaar Guardamar del Segura, Guardamar del Segura, Torrevieja, Orihuela Costa, Orihuela, Rojales, Benijofar, Alicante, La Mata, Santa Pola, Benimar

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 288268