N.o.t.k.

Internet & service bedrijf met woning, binnenland Alicante.

Onstnap de drukke stad en de hectiek van Nederland! Ga leven onder de zon, in een groene omgeving! (En nu relevant: We zijn een 'Essentieel bedrijf' dus gegarandeerd inkomen, ook tijdens corona crisis en lockdown! En zonodig weinig contact met de medemens dus laag risico!)

Regionaal draadloos internet leverancier. Tevens zwembad onderhoud en reparatie, woning verhuur en management, en diverse aanverwante zaken.

4 man personeel (3x half time, 1x full time). 15K omzet per maand. Ruim van te leven in Spanje!

Eensgezins woning , bouwjaar 2001, met 3 slp. kamers, woonkamer, keuken en 2x douche/bad ruimte op +/- 500m2 perceel in volledige  eigendom. Met kantoor in de tuin, op een goede commerciele locatie in ruime urbanisatie. Groen gelegen in een rustige vallei, ingesloten door de bergen. Half uurtje rijden van Alicante stad, vliegveld en dus ook de stranden.

Technische (netwerk) kennis en 'aanpak mentaliteit' aanbevolen. Alles officieel en geregistreerd. 

Verder natuurlijk ruime mogelijkheden tot wandelen, bergklimmen en fietsen (toer- en wedstrijd fietsers vinden het hier een walhalla!). Traditionele locale cultuur, vele evenementen en natuurlijk alle voorzieningen op korte afstand. Doktor, school, winkels, etc. 'Stadse' vermaak te vinden in Alicante en Benidorm op een uurtje rijden.

Voor minder dan 2 ton kunt U een nieuw bestaan opbouwen in Spanje! Ideaal voor een jong gezin met dromen zonder al te zware investering!

Voor meer info neem contact met mij (Rudy) op via WhatssApp +34 609196711. Alléén serieuze gegadigden. 

 

Rudy Puister
Regio: Alacant/Alicante
79 maal bekeken sinds 25-9-2020
Advertentienummer: 303699