Prijs: Zie omschrijving

TE OVERNAMEN/TRASPASO (100.000 Euros)

ERFPACHT (PRIJS BESPREEKBAAR)ALSJEBLIEFT ALLEEN SERIEUZE MENSEN

Een goede gelegenheid in een van de drukste straten van Albir Alicante Costa Blanca Spanje dezelfde straat die naar de vuurtoren leidt, om te beginnen met een sportbar, een taverne of een lounge- of strandbar ,om het hele jaar door te werken, zomer of winter, El Bar is supergroot doe me een aanbod en we praten erover.

 

conisch restaurant in Albir Alicante direct aan het strand met prachtig uitzicht op zee. Dit gerenommeerde restaurant wordt al meer dan vijftien jaar gerund door de huidige eigenaars en biedt een fantastische kans voor een nieuwe eigenaar.

EIGENDOMSDETAILS: - Capaciteit: Met een oppervlakte van 225 vierkante meter biedt het restaurant comfortabel plaats aan 80-100 gasten.

- Binnenruimtes: De eerste binnenruimte biedt plaats aan 20 tot 25 gasten, terwijl de tweede binnenruimte plaats biedt aan nog eens 20 tot 25 gasten.

- Zitplaatsen buiten: Geniet van de sfeer aan zee met een voorterras met 30 zitplaatsen en een achterterras met ruimte voor nog eens 15 tot 20 gasten.

HUURVOORWAARDEN: - Contractduur: Het huurcontract is voor 10 jaar.

- Huur: De maandelijkse huur is momenteel 2500€ , en de eigenaar vraagt een aanbetaling van 3 maanden bij de overdracht.

OPERATIONELE DETAILS: - Inventaris: van de Bar wordt volledig uitgerust geleverd.

- Huidige werking: DeBar is momenteel in bedrijf, waardoor de nieuwe eigenaar direct inkomsten kan genereren.

Als je geïnteresseerd bent in deze geweldige kans om een succesvol  Sport Bar op een toplocatie te bezitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag meer informatie en regelen een bezichtiging.

Telefoon of wsap om contact op te nemen: 0034/ 605521778

 

 

FC
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 308900