Attributes

Hypotheken
Zie omschrijving

Wij helpen jou zorgeloos aan een hypotheek bij een Spaanse Bank!

Spaanse Hypotheek is een onafhankelijke bemiddelaar in hypotheken bij een Spaanse bank. Voor Nederlanders en andere nationaliteiten die in Spanje of de Balearen een (tweede) woning willen aankopen organiseren wij op maat gemaakte hypotheken. Met meerdere Spaanse banken in ons netwerk werken wij onafhankelijk en staan wij aan de kant van de klant. Er is ruime kennis en ervaring in de Spaanse regelgeving en bankproducten. Op deze manier kan Spaanse Hypotheek S.L. haar klanten volledig ontzorgen van aanvraag van de hypotheek tot aan het passeren bij de notaris.

Een hypotheek bij een Spaanse bank
Het aanvragen van een hypotheek werkt anders in Spanje dan in Nederland. Je dient jouw volledige financiële situatie te onderbouwen met documenten en in het Spaans te onderhandelen over de beste deal. Daarnaast zijn ook de manana manana voorwaarden een struikelblok voor buitenlanders bij een Spaanse bank. Het is zeer gebruikelijk dat een Spaanse bank weken later reageert of helemaal niet! Geen zin in deze trage onderhandelingen of taalbarrières? Kies dan voor Spaanse Hypotheek als bemiddelaar.

Onze werkwijze
Wij vinden het belangrijk dat de klant goed voorbereid op pad gaat in het aankoopproces in Spanje. Daarom stellen wij gratis en vrijblijvend een hypotheekofferte op.  Je dient hiervoor enkel het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Binnen één uur ben je al op de hoogte van jouw mogelijkheden! Je ontvangt een uitgebreid hypotheekrapport met een offerte en een stappenplan. Zo weet jij (gratis) waar je aan toe bent bij de start van jouw Spaanse avontuur!  

Hypotheekproces
Zodra je voor Spaanse Hypotheek als bemiddelaar kiest, is het proces simpel en transparant. Je kiest een pakket die aansluit op jouw persoonlijke voorkeur en je ontvangt de digitale Mijn Spaanse Hypotheek omgeving. In deze digitale omgeving of op de app kan jij ten alle tijde de status van jouw aanvraag zien. Via deze weg gaan we het dossier verzamelen. Hierna laat je alles aan ons over! Wij vertalen het dossier en presenteren het uitgebreid bij de Spaanse bank. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij namelijk perfect hoe een bank naar een aanvraag kijkt. Aangezien we meerdere banken in het netwerk hebben, wordt er een toetsing gemaakt waar dit klantprofiel de beste aanbieding ontvangt. Doordat je geïntroduceerd bent als klant van Spaanse Hypotheek ontvang je binnen 6 tot 8 werkdagen al een aanbieding. Snelle service in Spaanse termen!

Vervolg hypotheekproces
Ook na ontvangst van een officiële aanbieding blijven wij jou van dienst. Er wordt een Spaanse bankrekening geopend en de taxatie wordt opgestart. Gedurende dit proces tot het passeren van de woning en de hypotheek zullen wij jou online of telefonisch op de hoogte houden. Het contact, voornamelijk in de Spaanse taal, met de makelaar, bank, verkopende partij en notaris verloopt via ons!

Jouw voordelen
Spaanse Hypotheek S.L. is de perfecte schakel tussen de Nederlandse klant en de Spaanse bank. Geen zorgen over trage onderhandelingen of het lezen en begrijpen van Spaanse contracten, laat dit aan ons over! Daarnaast regel je alles vanuit Nederland of België en bespaart zo duizenden euro’s, denk hier aan onder andere vliegtickets, hotelkosten en betere hypotheekcondities. Wij ontzorgen jou tijdens het volledige proces! Tevens mag je van ons een snelle werkwijze verwachten die je in Nederland gewend bent! Dit waarderen ook al onze klanten. Dit is namelijk terug te lezen in hun klantenbeoordelingen, wij zijn hierbij trots op een gemiddelde van 9.1!

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vul dan gerust het aanvraagformulier in op onze website!

Video

Patrick Kruger
003466810****
Regio: Alle regio's
373 maal bekeken sinds 16-1-2021
Advertentienummer: 302623