Prijs: N.v.t.

Aannemer Gerards buildmasters

Bouw in Costa del sol met Gerards Buildmasters
Je woning in Costa del Sol laten verbouwen? Dat geef je het best in handen van professionals. En dat zijn we bij Gerards Buildmasters. We hebben drie generaties ervaring met het bouwen van nieuwe woningen en het verbouwen, onderhouden en renoveren van bestaande woningen. Altijd energieneutraal, altijd met duurzame bouwmaterialen, altijd maatschappelijk verantwoord.We maken je Spaanse droomwoning waar. Van afbouw tot afwerking en inrichting. Binnen de deadline en binnen het budget. Wil je dat het écht als een zonnetje draait? Haal ons in de oriëntatiefase erbij. Dan loopt je project efficiënter en bespaar je kosten. Particulier, aannemer of projectontwikkelaar in Spanje? We bieden je graag onze professionele diensten aan.

Styling van het interieur van je woning in Costa del Sol
Je stapt je volledig ingerichte woning aan de Costa del Sol binnen. En opeens besef je: de zon straalt hier niet alleen buiten, ook binnen is het betoverend mooi. Voor de styling van het interieur zorgt Gerards Buildmasters. Dankzij onze goede contacten ter plaatse hebben we toegang tot unieke en innovatieve interieurelementen.

Heb je niet de tijd om even naar hier over te komen en alles te regelen voor de smaakvolle inrichting van het interieur van je Spaanse woning? Decoreren en verfraaien zit ons in de vingers. Wij nemen de inrichting graag in handen – voor zowel woningen als appartementen.

Johan
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305449