Prijs: N.o.t.k.

Installatie /montagewerk door heel Spanje( klussen van 1dag)

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een team( twee man) of bedrijf die deze dienst kan leveren voor installatie/montage werk voor op regelmatige basis het uitbesteden van werk door geheel Spanje, Eigenschappen voor dit werk zijn: Handig, technisch inzicht en oplossend vermogen , middels een aantal producttrainingen en door tezamen met een ervaren monteur een aantal installaties te doen kan je het werk je eigen maken.

Duur van het werk is één dag en bestaat uit het lossen van de vrachtwagen en het binnenbrengen en monteren en plaatsen van alle onderdelen en het inregelen van een aantal onderdelen. Je wordt opgeleid door een monteur die van uit Nederland komt invliegen of komt eerst een paar weken in werken vanuit Nederland.

wij zijn werkzaam in Nederrland ,Belgie , Frankrijk ,Duitsland, Luxemburg en Spanje met deze installaties op diverse locaties, doel is een langdurige samenwerking met werk op regematige basis en op termijn eventueel storing opvolging voor diverse onderdelen op de locaties die we tijdens de installatie plaatsen.

wij hebben nu een bestelwagen met gereeschappen in Madrid gestationeerd staan waar in beginsel gebruik van gemaakt kan worden.

je bent in bezit van een geldig BTW/Vat nummer of geregistreerd bedrijf.

graag je reactie op : [email protected]

 

 

Jack
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305504