Prijs: € 1.850

Te huur Bar-restaurant in San Pedro de Alcantare (Marbella)

In prijs verlaagd!

"Bar Restaurant op een Top locatie met groot terras en ruime parkeer gelegenheid aanwezig in San Pedro de Alcantara, Marbella. Het pand ligt op een paar meter van een groot park en het stadscentrum, heeft een geldige vergunning en is momenteel in gebruik als restaurant bar. Het pand heeft een bruikbare oppervlakte van 200m2, verdeeld met een grote kamer met een capaciteit voor 75 zittende personen, de keuken, 3 toilet groepen en een berging met kantoor. De plaats is volledig gerenoveerd en uitgerust met meubilair van hoge kwaliteit en heeft een moderne inrichting met een zeer gezellige sfeer.

Deze kant-en-klare bar is twee jaar geleden opgericht en heeft nu al een benijdenswaardige reputatie. Het is vanaf de grond af op maat ontworpen en alles is bijna nieuw; de unieke tafels en bar onderscheiden het van al het andere, het is echt een geweldige restaurant bar. Het bedrijf is momenteel actief en wordt om persoonlijke redenen overgedragen. De bar is zorgvuldig ontworpen en is zeer aanpasbaar. De bar heeft 4 biertappen, drankkoelkasten, een individueel roestvrijstalen cocktailstation, planken voor glazen en flessen en 2 vaatwassers voor kristallen glazen.

De keuken is open en zichtbaar. Het heeft een 4-pits kookplaat, 2 friteuses, koelers, koelkasten en vriezers, glazen wasmachines, vaatwassers, magnetrons en een grote afzuigkap. De keuken en het eetgedeelte worden gescheiden door de bar met barkrukken, hoge planken voor flessen en glazen die eronder hangen, 2 spoelbakken en een dumpkoelkast. De oppervlakte van het buitenterras van het pand is circa 70 m2 met een capaciteit van circa 65 personen.

Dit waardevolle terras is een populair bedrijfsgedeelte en ontvangt de zon van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Op het buitenterras is een all-weather zonwering systeem geïnstalleerd dat kan worden geopend en gesloten om aan alle weersomstandigheden te voldoen. Het huidige contract dat de eigenaar van het bedrijf heeft loopt tot 2030 plus een extra jaar dat de eigenaar hem aanbood vanwege covid."

 

1.850 €/maand 200 m² 9,25 €/m² Overname bedrag 210.000 €   - 169.000€

Info. 951435116

 


Basis kenmerken

200 m² bebouwde oppervlakte
Tweedehands/goede staat
Verdeling 2 kamers
3 toiletten of badkamers
Gelegen op straatniveau
Laatste activiteit: Bar / Restaurant

Gebouw

Begane grond
Gevel van 6 m. lineair

 

Apparatuur

Verwarming
Airconditioning
Opslag/archief
Alarmsysteem
Rookafvoer
Volledig ingerichte keuken
Veiligheidsdeur

 

 

Daniël
+34 63888****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305579