Prijs: Zie omschrijving

Single In Marbella by Karina Miller

Romantisch, grappig en serieus sexy.
Dit is een roman die je niet weg kunt leggen.

Als Adele weer vrijgezel wordt, moet ze zich een weg zien te banen door de single scene in Marbella. Ze gaat door alle emoties in het boek met haar nieuw verworven single vrienden en haar nieuwe liefde Luuk Janssen. Adele valt als een blok voor haar sexy Nederlandse man en staat een paar verrassingen te wachten.

De meiden beleven samen een paar hilarische momenten terwijl ze een band smeden en genieten van alles wat het waanzinnige nachtleven van Marbella te bieden heeft.

Naarmate het verhaal warmer wordt, nemen ook de leugens, de passie, de lach en de tranen toe.

De meiden halen van alles uit als hun leven als singles in Marbella wordt onthuld.

 

MARBELLA GIRLS
by Karina Miller

Hartverscheurend maar hilarisch, en totaal verslavend,
Deze roman zal je op het randje laten zitten.

Adele moet haar verlies onder ogen zien.

Ze vermand zich met de hulp van haar vrienden die haar meenemen naar New York voor wat een wilde tijd samen blijkt te zijn. Er worden nog meer personages aan haar leven toegevoegd om haar nog meer in verwarring te brengen. De prachtige William Hamilton Black en de onweerstaanbaar charmante Kristoff King om precies te zijn.

Adele blijft haar liefde voor Luuk met zich meedragen door dit boek heen en hij is nooit ver uit haar gedachten.

De verhalen van de meiden zijn letterlijk hilarisch, heet, sexy en serieus onderhoudend terwijl ze verder feesten in Marbella.

 

Marbella and Beyond
by Karina Miller

Vol avontuur, een verhaal over liefde, lachen,
passie en natuurlijk een traan.

Geschokt en verward besluiten Adele en Anushka naar de andere kant van de wereld te gaan om weg te zijn van Marbella en alles wat er gaande was. Azië zou de perfecte plek zijn, Singapore om precies te zijn.

Opnieuw komen ze in allerlei situaties terecht terwijl ze aan de realiteit proberen te ontsnappen. Ze stuiten op het miljardairsleven als een ander groot personage Adele's leven binnenkomt.

Een toevallige ontmoeting met Kace Chevrolet stuurt het verhaal een andere kant op als ze ervaren wat de VVIP-wereld allemaal te bieden heeft.

Het verhaal gaat verder met personages uit het verleden die verschijnen en Adele moet een aantal beslissingen nemen.


Voor meer informatie over deze over het Marbella leven door het oog van de schrijfster Karina Miller die zelf in Marbella woont, bezoek de website.

 

Karina Miller
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 308995